Posted 6 May 2007 · Report post Din 04 mai sunt fericitul posesor al unui Volvo S40 din 2005. Are 104000 km la bord si este un diesel de 2 litri. Cred ca echiparea este momentum dar nu sunt sigur. Pretul de cumparare a fost 14000 euro cu tva cu tot.Am trecut de la o skoda octavia din 2003 pe care am vandut-o acum o saptamana.Nu va pot spune la ce cota este acum gradul meu de incantare Sper sa ramana asa si in anii ce vor urma si sa fiu un membru activ al grupului vostru, grup pe care ma bucur ca l-am gasit.Vad aici oameni care iubesc Volvo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 May 2007 · Report post Sa-l porti sanatos!Si bobocii cresc mari. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2007 · Report post Bine-ai venit printre noi ! Sa stapanesti sanatos masinuta si sa te duca pe unde vrei tu cu cat mai putine batai de cap ! Motorasul care o anima este de productie PSA (Peugeot mai precis) si din cate stiu este destul de fiabil (presupun ca altfel Volvo nu l-ar fi folosit pentru echipare). Si pretul de achizitie este bunicel (eh, poate mai mergeau vreo 2000 mai putin), dar daca tu esti multumit de ea, doar asta conteaza Intr-adevar, iubim marca Volvo si masinile pe care le conducem, si nu te speria daca pe acest forum vrei gasi mai multe probleme decat multumiri. Aceeasi situatie o vei gasi pe ORICE forum auto (mai putin poate cele de tuning ), in definitiv acesta este rostul unei comunitati on-line... ajutarea co-forumistilor la rezolvarea problemelor (si o berica fara alcool la ocazii ) Share this post Link to post Share on other sites