Posted 26 Jun 2009 · Report post Ieri m-am descis cu o foarte buna prietena sa reinviem 940 -ul ei , care statea pe dreapta de vre o 2 ani . Masina este din 1997 si a fost luata de noua . Masina a fost a tatalui ei , dar el si-a luat alta masina si asta a ramas pt ea , pentru cand isi va lua permisul de conducere , dar cum nu la luat nici pana in ziua de azi , masina a stat Cateva detalii despre masina : 940 fabricat in 1997 , motor 2.3 8V Turbo , 4 x AIR-BAG , SIPS , ABS , 4xGeamuri El , scaune 1/2piele , 1/2 Textil . reglaj pe inaltime numai la sofer , lombar la ambele , Aer conditionat si cam atat . Acum sa enumer problemele : Garnitura de chiuloasa dusa , geometria rotilor dusa , discuri de frana sentzuite si ovalizate rau ( Pui frana si iti fuge volanul ba stanga ba dreapta ) , flansa cardan si rulmentul de la ambreiaj . Sper ca in maxim 2 luni sa o terminam , deh bugetu Acum niste poze : Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jun 2009 · Report post 2.3 Turbo nu e vechiul T5 ? Ala de 240 CP ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jun 2009 · Report post Nope, asta e in 4 cilindri, dispus axial RWD baby ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Dec 2009 · Report post Deci ... Pana acum i am pus discuri fata noi + placute ( Brembo + Mintex ) . I am dat chiulasa jos ca sa i schimbam garnitura si pana la urma am ajuns la concluzia ca mai bine dam motorul jos sa il curatam bine de ulei si sa i schimbam toate garniturile Luni sper sa fie motorul jos . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Dec 2009 · Report post Vezi ca ai si BAC anul asta. Stiu ca auzi asta frecvent de la ai tai, dar ar fi bine sa inveti si sa-l iei. Volvo mai repari, da Bacu e bine sa-l iei din prima. Succes si oricum felicitari pentru Volvo 940. Si apropo, stai pe strada cu nasii mei. Sa vezi ce mica-i lumea Deci ... Pana acum i am pus discuri fata noi + placute ( Brembo + Mintex ) . I am dat chiulasa jos ca sa i schimbam garnitura si pana la urma am ajuns la concluzia ca mai bine dam motorul jos sa il curatam bine de ulei si sa i schimbam toate garniturile Luni sper sa fie motorul jos . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Dec 2009 · Report post Avem timp si pentru Bac si pentru masini . Momentan nu invat foarte mult ca pana in mai am sa uit , de invatat am sa ma apuc prin ianuarie . Chiar ca ce mica este lumea Hmm unde stau nasii tai ? ca poate ii cunosc Nu de alta dar stau aici de cand m am nascut Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Dec 2009 · Report post In capul strazii spre Iani Buzoiani. Poate ne vedem prin zona. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Dec 2009 · Report post pe colt cu islaz nu ? ti am vazut masina acum ceva timp acolo Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Dec 2009 · Report post That's right.pe colt cu islaz nu ? ti am vazut masina acum ceva timp acolo Share this post Link to post Share on other sites