Posted 26 Jun 2009 · Report post Va rog sa-mi spuneti,cum fac rost de o carte tehnica pt Volvo V40, an fabricatie 2000, pt ca la bord semnalizeaza indicatia SERVICE. As dori sa stiu ce sa fac in acest caz si trebuie sa aflu din cartea masinii. Va multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jun 2009 · Report post Revizia probabil Daca te referi la indicatorul luminos, becul, acela apare la un anumit nr de km parcursi. Ai ajuns probabil la interbalul de revizie. Se poate reseta printr-o operatiune care include apsarea a niste butoane de pe bord.Ce masina, detalii, spune tot despre ea ! Completeaza-ti profilul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jun 2009 · Report post Multumesc pt raspuns, asa cum am scris, este un Volvo V40, 1.8, an fabricatie 2000.Nu stiam daca mesajul este un avertisment de verificare programata sau o alerta imediata de defectiune. Totusi as dori sa obtin Cartea tehnica sau Manualul de utilizare. Cu multumiri anticipate. Share this post Link to post Share on other sites