Posted 26 Jun 2009 · Report post Mi se f*** cutia... Se aude un "galgait" continuu, indiferent de treapta de viteza. Diagnosticul a fost ca tre' schimbata cutia, mai degraba decat reparata. Si anume cu una SH - cica e cutie de Renault (Laguna). Asa ca... Sfaturi? Si mai ales oferte?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jun 2009 · Report post Ce tampit sunt! S40, 1,8i (benzina)!!! : : : : : Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jun 2009 · Report post e cam 800e una buna sh Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jun 2009 · Report post Mi se futu cutia... Se aude un "galgait" continuu, indiferent de treapta de viteza. Diagnosticul a fost ca tre' schimbata cutia, mai degraba decat reparata. Si anume cu una SH - cica e cutie de Renault (Laguna).Asa ca...Sfaturi?Si mai ales oferte?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jun 2009 · Report post Ce tampit sunt! S40, 1,8i (benzina)!!! : : : : : Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jun 2009 · Report post Sa nu dai mai mult de 300 E pe cutie . Si totusi nu inteleg cum de s a dus cutia . Vezi sa nu fie de la volanta sau rulmentul de la ambreiaj . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jun 2009 · Report post e boala lor ,se duc rulmentii de la ''balador''incepe si ticaie in orice treapta apoi mai incet dar mai rapid.....pana crapala 300e risti sa iei una la fel Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jun 2009 · Report post Nu am gasit decat Pensiunea Balador si BALADOR IMPEX SRL. Dar nici una nu cred ca are rulmenti...Deci explica si la noi care e manevra, mai ales ca unii avem astfel de cutii... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jun 2009 · Report post Sa nu dai mai mult de 300 E pe cutie . Si totusi nu inteleg cum de s a dus cutia . Vezi sa nu fie de la volanta sau rulmentul de la ambreiaj . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jun 2009 · Report post Volanta-i simplu spus o greutate atasata de arborele cotit care datorita inertiei ""netezeste" rotatia acestuia, reduce vibratiile motorului, etc.Pe langa asta mai are si o coroana dintata pe care se angreneaza demarorul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jul 2009 · Report post baladorul este un fel de reductor in cutie Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2009 · Report post sa fie vorba de trenul mobil ? Ala "balador"-este ))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2009 · Report post Pai, si merita sa schimb "baladoru'" Unde-as putea sa ma duc sa mi se puna un diagnostic exact si "curat"? Si evident 'eftin!Si sa nu ziceti Forum Auto... )) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2009 · Report post Decat sa-ti schimbi tot trenul mobil, mai bine schimbi toata cutia, greu de crezut sa-ti umble cineva din romanica in cutie si dup-aia sa nu-ti huruie, caraie, agate sau sa piarda juma de litru de ulei la 10000 de km. Oricum or sa-ti ia o caruta de bani si nu merita, mai bine te risti la o cutie second. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2009 · Report post szegedse schimba un rulment care face pe nebunu 00365244805da un telefon si vezi daca e asa Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Aug 2009 · Report post Caut URGENT!(la preturi omenesti ) Share this post Link to post Share on other sites