Posted 6 Jul 2009 · Report post Cauta bre in VADIS poate acolo iti arata si cum se demonteaza @Roskat Lumea rea tata, nu pune la inima! @ Dannyx Puteai TU sa nu te abtii? ;D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2009 · Report post Las c-a fost simpatic tare Danyx @roskat pana la urma unde ati stat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2009 · Report post Cum sa ma supar Florin? ;)@madwoolf am fost unde mi-ai spus tu. 2 zile la Murighiol, o zi la o balta de pe acolo Batal si 2 zile la Dunuvatu de jos.am stat la cort primele 3 zile si la o pensiune ultimele 2.mersi mult pentru informatii inca o data.si ca sa raspund la intrebarea care o primesc des (cum a fost cu tantarii?)NU, nu au fost tantari. Cel putin nu au fost care sa ma deranjeze, sunt doar povesti... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2009 · Report post Ma bucur ca v-ati simtit bine. Noi o sa mergem we asta tot acolo......si ma bucur totodata ca nu sunt probleme cu tantarii Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2009 · Report post Cum a fost la pensiune? Are site? Cum e la murighiol? Vad ca nu se prea prinde... :'( Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2009 · Report post Cum a fost la pensiune? Are site? Cum e la murighiol? Vad ca nu se prea prinde... :'(E mult spus pensiune, era privat dar avea vreo 8 camera duble si 4 cabane.Noi am luat o cabana care a costat 60 ron pe noapte insa cabana era de 4 persoane. Daca veneati 1,2,3 sau 4 tot 60 ron dadeati. Avea 2 paturi jos si sus in mansarda un pat matrimonial. Site nu are, daca vrei un numar de telefon da-mi un PM. Cum e la murighiol? din punct de vedere al peisajului...de vis, exact cum vezi in filme.Legat de peste...eu nici nu sunt pescar de pescar, si totusi am prins o stiuca de 2 kg la o lingurita de 25g (cine stie ce inseamna lingurita (rotativa) de 25g la o stiuca de 2kg stie ca am avut un mare mare mare noroc sau nu era prea desteapta stiuca :D ) deci peste se prinde, dar trebuie sa stii cu ce sa dai si cand sa dai. Chiar langa noi erau niste bucuresteni care in noaptea cand am prins doar o platica si un rac au prins 3 crapi de 8kg, 9kg si 12kg deci peste este...am atasat si cateva poze... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2009 · Report post Minunate pozele Ai PM. Share this post Link to post Share on other sites