Posted 7 Jul 2009 · Report post Nu stiu cati dintre voi au auzit de http://bash.craiovaforum.ro/E un site cum e cocalari.com sau viatadecacat.net doar ca e cu texte de pe mess.Vi-l recomand cu caldura cand va plictisiti de pe site:Alexandru Constandachi: mai esti beat ?Alexandru Constandachi: parinte ?BUZZ!!!M@gu: nu e acasaM@gu: maine vineAlexandru Constandachi: ;/Alexandru Constandachi: cu cine discut ?M@gu: mamaAlexandru Constandachi: baiatul dumneavoastra se masturbeaza ! [20:17:04] <[Ro][Astral][Adi]> cum se numeste melodia " tudn dudn tudn dudnd, dudnd..." din underground ?[20:17:48] <Krom> =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[20:17:58] <(-)Infernal(-)Illusion(-)> =))[20:18:06] <(-)Infernal(-)Illusion(-)> e cea mai tare faza =))))[20:18:12] <Krom> mai fredoneaza o tara, ca sa-mi dau seama[20:18:18] <Krom> =))))))eu: ce enervante pot fi feteleeu: cateodataeu: avea dreptate un tovaraseu: cand ziceaeu: ca fetele sunt proasteeu: plm iti vine pur si simplu sa le batieu: de fapt un studiu zice ca 85% dintre femei sunt proasteea: eu fac parte din restu de 25%eu: mda..Scream: bah nu mai tin minte nimicyvonna...: ia lecitinaScream: blahh. m-am lasatyvonna...: dc?Scream: uitam sa le iauyvonna...: ))))))))))))))))) :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2009 · Report post Dai in durearea mea cat am ras, am patit si eu deastea dar nici chiar asa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2009 · Report post Burnerel: ba sa-mi bagCrX_Andrei: ce-i mah ?Burnerel: au spart astia magazinu` din coltzJupanu: ala de'unde-mi luam tzigari?...Burnerel: da ma....[RO]Mata: si a descoperit "za polis" cine e?Burnerel: lol..normal )Burnerel: daca si-a uitat haina acolo cu buletinu )smen: fata mergi la expozitia aia de dinozauri ?ea : sunt adevarati ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2009 · Report post cristi_ro: cum alimentez laptop-ul? direct din priza.?PAPU: daPAPU: tai mufa de la transformator belesti firele si le bagi in prizacristi_ro: pai aici zice de 12 voltPAPU: e vrajala ma daca bagi direct la priza merge mai repedecristi_ro: kcristi_ro: asteaptaPAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu bagaPAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu bagacristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A IESIT FUM DIN EL CE MORTII MATII MIAI FACUTcristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAcristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAcristi_ro: ba cretinule nu era al meu dobitocule ce mortii matii ma fac acum este negru totPAPU: ahhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahhaha Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2009 · Report post Sunt traduse de pe www.bash.org sau www.i-rox.com ... ai nostri n-au atata imaginatie ) Share this post Link to post Share on other sites