Posted 23 Nov 2006 · Report post Salut.Vali din Bucuresti.Proaspat posesor S40T4. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Nov 2006 · Report post Bine-ai venit printre noi !Cum e sa ai 200 de calutzi si 300Nm sub tine ? Chiar as vrea si eu sa ma plimb(i) cu asa ceva, ca am o durere de ceafa si-ash vrea putina fizioterapie cu tetiera S-o stapanesti sanatos si sa te duca multi km !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Feb 2010 · Report post Salut pe aceasta cale toti posesorii de VOLVO din Romania.Sunt foarte interesat sa achizitionez si eu un S40 T4 din 1998.Sunt foarte curios ce poate acest motor, avand tractiune fata, si daca are ceva probleme consacrate.Multumesc de ajutor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Feb 2010 · Report post IA-L !!! De acord! Probleme consacrate: superi multi posesori de masini mult mai scumpe si mai de fite ca a ta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Feb 2010 · Report post Bine-ai venit in club, Vali Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Feb 2010 · Report post Bine ai venit!Milioane de km fara probleme! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Feb 2010 · Report post Bun venit aci, in clubul Volvistilor !Midnight C ti-a spus tot ce trebe : ai 200 cp in botul ei, simti cum te baga in scaun cand o ciupesti, ai s-o iubesti neconditionat, da te pricepi la auto? daca nu ia cu tine un prieten care stie si daca merita IA-O ! o sa-ti placa sa le dai fum la multi cu mertane, bmw-uri.... si mai ales la ai ambitiosi cu logane :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Feb 2010 · Report post Daaaa ;D , multi raman cu gura cascata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Feb 2010 · Report post Salut, si eu sunt posesor de T4 de vreo saptamana. Motorul asta e incredibil, trage de rupe, te baga in scaun. Lamuriti-ma si pe mine daca se poate si daca stiti. Cand am luat masina indicatorul de apa nu urca la jumate, am schimbat termostatul si acuma urca indicatorul aproape de jumate. De atunci am observat ca face spume la joja de ulei si parca miroase a benzina uleilul. Uleiul maine il voi schimba ca este foarte subtire. Intrebarea mea este poate sa faca asa ca uleiul este foarte subtire si poate vechi? Apa din vasul de expansiune nu am vazut sa scada si motorul merge bine de tot fara fum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2010 · Report post pune un ulei in firea lui, si anunta pe aici daca dup-aia mai face pe nebuna Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Apr 2010 · Report post Dupa ce am pus ulei Castrol 10w-60 nu mai are nici o problema, fara miros si fara spuma. Share this post Link to post Share on other sites