Posted 8 Jul 2009 · Report post VOLVO S 60 An 2002 Motor D5 , 2401 cmc,163 cp 195.000 km Dotari:dublu climatronic,telefon,navigatie dvd,4 geamuri electrice,pilot automat,scaune incalzite,semipiele,jante aliaj 16",proiectoare ceata,oglinzi heliomate,comenzi pe volan,DSTC(dynamic stability and traction control)ABS,EBD,EBA,RSC,SIPS Bag,Air Bags,IC Bags,WHIPS,,volan piele,ornamente aluminiu,oglinzi exterioare cu lumini incorporate,geamuri fata tratate hidrofug etc. etc. Distributia facuta acum,pistoane noi,supape noi,injectoare,bucsi fata noi etc.pret 10.500 EURO[attach=#]0740.602.706 Dragos dradragan@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2009 · Report post Ai o eroare de SRS-airbag De ce? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2009 · Report post De ce ai schimbat pistoanele, supape etc. Masina e ok, sa ai bafta la vanzare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2009 · Report post De ce ai schimbat pistoanele, supape etc. Masina e ok, sa ai bafta la vanzare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2009 · Report post Ai o eroare de SRS-airbag De ce? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2009 · Report post cool, pe mine nu m-au anuntat 13 ani. Dar nu mi-am pierdut rabdarea Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2009 · Report post Curea distributie rupta ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2009 · Report post Pai si de ce o vinzi dupa ce-ai bagat atatia bani in ea? Unde obisnuiai sa-i faci reviziile?Eu chiar eram convinsa c-o sa-mi cumpar masina din sectiunea vanzari a forumului, dar la ce anunturi SF au aparut in ultima vreme mai bine-mi incerc norocul in vitan. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2009 · Report post Am vazut masina, in trafic, undeva prin zona Sibiului. In realitate arata mult mai bine. La momentul ala, am banuit ca e fabricata 2005-2006.Arata super!Succes la vanzare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2009 · Report post Am vazut masina, in trafic, undeva prin zona Sibiului. In realitate arata mult mai bine. La momentul ala, am banuit ca e fabricata 2005-2006.Arata super!Succes la vanzare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2009 · Report post Pai si de ce o vinzi dupa ce-ai bagat atatia bani in ea? Unde obisnuiai sa-i faci reviziile?Eu chiar eram convinsa c-o sa-mi cumpar masina din sectiunea vanzari a forumului, dar la ce anunturi SF au aparut in ultima vreme mai bine-mi incerc norocul in vitan. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2009 · Report post Imi cer scuze daca m-am inselat, in ultima vreme au fost cateva anunturi de vanzare f interesante care m-au scos din sarite. Daca ai numai intentii bune atunci bafta la vanzare!PS. samurai-ul nu-l vinzi? Super masinuta. De ce trebuie s-0 pui pe platforma? E asa incomoda la drum lung? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2009 · Report post Imi cer scuze daca m-am inselat, in ultima vreme au fost cateva anunturi de vanzare f interesante care m-au scos din sarite. Daca ai numai intentii bune atunci bafta la vanzare!PS. samurai-ul nu-l vinzi? Super masinuta. De ce trebuie s-0 pui pe platforma? E asa incomoda la drum lung? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2009 · Report post asa arata samuraiul acum vreo luna.de atunci a mai trecut prin cateva upgrade-uri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jul 2009 · Report post pret nou: 9.900 euro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2009 · Report post Deoarece sunt in dificultate cu banii,si am urgent nevoie de ei:pret 9500 euro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jul 2009 · Report post 9200 euro ca e tot mai adanca problema cu baii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jul 2009 · Report post daca in doua zile a scazut cu una mie euros, eu zic sa mai asteptam pana pe 25 ale lunii. ca doar criza nu pleaca Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jul 2009 · Report post daca in doua zile a scazut cu una mie euros, eu zic sa mai asteptam pana pe 25 ale lunii. ca doar criza nu pleaca Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jul 2009 · Report post Nici sa nu te duci mai jos. Cam asta e pretul pentru un S60 bun. Cine o da mai ieftin e fie strans rau cu usa, fie (si asta se intampla cel mai des) vrea sa scape de ea ca e o rabla. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2009 · Report post Din cauza ca sunt strans rau cu usa pretul masinii este de 8500 euro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2009 · Report post "dar mai jos de aici nu cred ca pot sa ma duc....oricat de adanca ar fi criza.mi-as bate joc de ea."dream _car, din pacate ai sa vezi ca o sa mai lasi...chiar sub 8000. Nu e o idee buna sa spui - atunci cind vrei sa te desparti de o masina - ca nu o sa mai lasi, vei avea surprize cit de mult vei lasa...Bafta la vanzare ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2009 · Report post "dar mai jos de aici nu cred ca pot sa ma duc....oricat de adanca ar fi criza.mi-as bate joc de ea."dream _car, din pacate ai sa vezi ca o sa mai lasi...chiar sub 8000. Nu e o idee buna sa spui - atunci cind vrei sa te desparti de o masina - ca nu o sa mai lasi, vei avea surprize cit de mult vei lasa...Bafta la vanzare ! Share this post Link to post Share on other sites