Curatare tapiţerie piele

Midnight Caller
By Midnight Caller in Generalitati,
Azi, dupa ce am alergat toata ziua, mi s-a pus in cap sa-mi curat... insa de data asta CALUMEA tapiseria de pe scaune. Vadim avea si el aceeasi treaba pe la masina asa ca mi-am luat sarsanalele si m-am dus (din nou) pe capul lui.     Este vorba de o tapiserie din piele bej, care desi fusese curatata cu diverse "produse minune" de la  Ma-Fra, My-Ass, etc, era scortoasa si plina de punctulete de jeg in pliuri.     Necesar : - una bucata sapun Dove (1/4 crema hidratanta, evident )                   - una bucata periuta unghii (cu fire mai moi din plastic)                   - una/doua bucati laveta                   - una bucata recipient Lapte Doina (evident !!! )     Cam asa arata tapiseria inainte de "operatiune":     [attach=1]     Se umezeste pielea bine cu apa, apoi se aplica sapun din belsug si se freaca cu peria bine-bine in miscari circulare pe zone mici pana se formeaza o spuma mai groasa.     [attach=6]         Se sterge pe zone mici cu o laveta imbibata putin cu apa, pana nu mai e alunecoasa pielea :      [attach=2]     Cam asa arata sezutul fata de spatar, dupa spalare :      [attach=3]     Cu aceeasi perie, spalata bine si uscata, se aplica tot prin miscari circulare lapte Doina, putin cate putin, tot pe zone :      [attach=4]           Si diferenta (asta a fost PRIMA poza, dupa ce facusem scaunul pasagerului). E si un pic de diferenta de lumina, dar se observa cu ochiul liber ca e mai curat decat celalalt :      [attach=5]      Va trebuie muuulta rabdare, si nu insistati PREA tare cu periuta pt. ca riscati sa inceapa sa zboare vopseaua de pe piele !      Bafta maxima la frecat !
  • 36 replies