Posted 14 Jul 2009 · Report post vand volvo c 70,2.3i,240 cp,motor t5,an 2001,dublu climatronic,computer bord,tempomat,abs,srs,esp,piele,incalzire scaune,memorii scaun sofer+pasager,automat,trapa,geamuri el.,oglinzi el si incalzite,prologic sound,antena el,magazie cd,jante 17,3 chei,2 telecomenzi,etc. masina n-a avut nici un accident,ulei+filtre+ulei cutie+discuri noi(au cam 1000 km). masina e racheta!. 10 500 euro sau variante(tot volvo,de preferat s 60) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post Salut! Cati km are masina? Distributia cand a fost schimbata? De ce vrei s-o schimbi?As vrea sa fac un schimb cu tine, masina mea fiind:S 60, 2001, 2,4 T 200 cp, alb, 148 500 km, dublu climatronic, 6 airbag-uri, abs, DSTC, radio-casetofon, tempomat, oglinzi electrice incalzite, 4 geamuri electrice, jante 17, jante iarna de tabla 16. Distributia schimbata la 103 000 (cand am cumparat-o), ultima revizie (ulei + filtre facuta acum 1000 de km). Masina a facut primii 80 000 de km in Germania. Merge perfect si arata superb, toate reviziile de cand am cumparat-o facute la Augsburg. A avut un mic accident frontal, a fost reparata pe Casco la reprezentanta. Toate pb pe care le-a avut de-a lungul timpului au fost postate pe forum, le poti vedea.Ma intereseaza schimbul pt ca sunt innebunita dupa decapotabile. In niciun caz n-as vreo s-o schimb pe o masina cu probleme ci doar pe una la fel de buna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post salut. cred ca am omis sa scriu ca este coupe dar nu e decapotabila Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post si din pacate nu stiu cum d-zeu sa pun poze in mesaj... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post Cand postezi un mesaj, ai in stanga jos, "Optiuni aditionale"!Bafta la vanzare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post Clock pe optiuni aditionale. Nu uita sa-mi spui nr de km si cum e cu distributia. A, si daca are pb estetice care nu se observa in poze. E f important pt mine sa arate f bine (fata zgarieturi, indoituri) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post Momentan n-am poze cu ea, sunt la serviciu si propunerea mea a fost f spontana Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post incep sa ma descurc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post nici o problema.oricum ceea ce pot sa-ti spun e ca masina am luat-o anul trecut de la un prieten din arad,care,la randul lui a luat-o de la bucuresti. Eu de fapt am vrut un s60r dar m-am multumit si cu c70-ul deoarece e foarte nervoasa.masina are un singur proprietar pe civ. pe bord are 72000 km (cu toate ca acum e masina mea, eu nu cred pt ca gradul de uzura al volanului e mai ridicat). prefer sa fiu sincer. distributia n-am schimbat-o si am facut 10-11000 de km. in rest totul e schimbat. nu e singura masina pe care o am si de aceea am asa putini km cu ea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post si inca ceva: am avut multe masini dar putine au mers asa cum merge c70-ul. sincer sa fiu mi-ar place tot un t5 dar in patru usi. oricum e marca mea de suflet. am un baietel si mi-e mai greu cu 2 usi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post E ceva dubios cu volanele de Volvo. Si al meu este uzat rau de tot. Mult peste restul masinii...Ontopic: Bafta la vanzare, faina masina! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post in CIV cine e trecut? Ala din Bucuresti? Adica nici tu, nici prietenul din Arad? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post poate ca ai dreptate,nu stiu ce sa zic cu volanul. da, e persoana din bucuresti,cu toate ca este contract de vanzare-cumparare,fisa de inmatriculare,certificat fiscal,etc. toate actele sunt facute pe prietenul meu de la care am luat-o. in consecinta el o scoate la randul lui de pe el si atata tot. bineinteles ca va plati o amenda pt ca nu a inmatriculat-o pe el Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2009 · Report post Este un T5 de 2.4 l si din ce spui ca are uzura vizibila pe volan asta inseamna 130-150k usor..La un coupe din asta nu sofeaza tractoristi ca sa ii faca bataturi pe piele sau lemn.Apoi caliatate scaunelor,etc.Parerea mea de .. necunoscator, ca mai stiu asa cum se vind masinile aci in Rominica..Am vrut sa fiu obiectiv .In final fiecare masina isi are cumparatorul sau.(ca pret ai dat mai mult de 8000?!!) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2009 · Report post E problema mare la VOLVO cu volanele in special cele de piele! Unele tin mai mult altele mai putin. A mea are 117.000 km si volanul este praf. Am poze cu masina achizitionata in 2007 cu o uzura f. mica la 103.000 iar acum arata foarte rau dupa 14.000. Poate fi si din cauza pielii foarte aspre din palme (si cu multe bataturi ). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2009 · Report post Tramspiratie acida, unii au PH-ul mare in transpiratie si cam pe tot ce pun mana se "duce". Am un amic caruia toate mouse-urile, tastatura, telefon, toate is decolorate si cojite, in special mouse-urile.Nu stiu daca se aplica si la volane dar am vazut cu ochii mei si cica e medical confirmat lucrul asta cu PH-ul transpiratiei, who knows Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2009 · Report post Deci chiar e o problema cu volanele astea...Chestia ciudata ca si al meu e uzat dar neuniform...M-am tot intrebat de ce e mai mult intr-o parte decat in alta.....Intr-o zi am numarat de cate ori virez la dreapta si de cate ori virez la stanga Am constatat ca la dreapta virez cu cel putin 20% mai mult decat la stanga...Si cum virez cu podul palmei in volan...am gasit si cauza Share this post Link to post Share on other sites