Posted 31 Jul 2009 · Report post Ma bate gadnul de o vreme sa-mi montez pe S60 xenon, senzori de parcare, spalator/stergator faruri (sh, demontate de pa lta masina) si folii pe geamuri.Ma poate ajuta cineva...sa le fac pe toate odata, intr-un singur service/atelier, sa nu umblu de 10 ori?Si o oferta de pret ar ajuta:) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2009 · Report post Vezi folia sa fie omologata sa nu ai surprize cand te opresc baietii in albastru.Succes. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2009 · Report post In ceea ce priveste folia, indiferent de omolagare , pe geamurile din fata va trebui sa o pui pe barba ta. Eu imi voi monta marti folie, si iti voi spune costurile. Despre xenoane, Bogdan G , iti poate da solutii, insa cu montajul acestora cat si a restului de giumbujlucuri trebuie sa gasesti un service ,local care sa lucreze competent. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2009 · Report post referitor la xenoane am vazut o multime de discutii, ba ca nu e recomandat de montat si pe faza lunga, ba ca da eroare de bec ars la bord...M-ar putea lamuri cineva...care-i faza pana la urma? se poate monta pe ambele faze, fara probleme? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2009 · Report post referitor la xenoane am vazut o multime de discutii, ba ca nu e recomandat de montat si pe faza lunga, ba ca da eroare de bec ars la bord...M-ar putea lamuri cineva...care-i faza pana la urma? se poate monta pe ambele faze, fara probleme?eu am si pe lunga si pe scurta si n-am nici un fel de probleme. N-am sa revin niciodata la becuri normale nici pe scurta nici pe lunga. Pur si simplu fulgera cand dau blitz... (cand e xenonul incarcat) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2009 · Report post Am xenoane pe faza scurta, pe lunga si pe proiectoare si nu au nici o problema. Deci restul sunt barfe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2009 · Report post Am xenoane pe faza scurta, pe lunga si pe proiectoare si nu au nici o problema. Deci restul sunt barfe. Daca nu ai si pe stopuri tot degeaba Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Aug 2009 · Report post o sa imi pun special pentru tine , cand ne-om intalni, dar te va costa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Aug 2009 · Report post Platesc...ce sa fac....Ca doar nu ma ingroapa astia cu bani la mine.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Aug 2009 · Report post vorbesti in numele tau ... banuiesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Aug 2009 · Report post recomandari pentru un anume producator de xenoane, K-uri, s.a.m.d? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Aug 2009 · Report post Ma deplasez oriunde in tzara...cred ca am uitat sa precizez. Doar sa le rezolv toate odata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Oct 2009 · Report post Cauta in zona ta un montator, nu cred ca-ti convine sa vii la Bucuresti Aici insa poti rezolva fara eroare de bec ars si alte probleme . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Nov 2009 · Report post Domnule Milea nu ai facut altceva decat sa te faci de ras, puteai sa-i dai PM, nu asa se recupereaza banii mai ales cand omu` (Horatiu) nu este in tara, vrei sa-ti trimita banii prin fax ? Eu ca moderator o sa trec cu vederea aceasta scapare si faptul ca ai 2 topicuri in care vinzi aceleasi produse, considera ca ai fost avertizat public, data viitoare o sa-ti sterg direct toate posturile si poate chiar BAN pe forum . Domnule Milea chiar crezi ca o firma ca a mata cu o cifra de afaceri de 300k E este chiar atat de mare? Hai mare atentie pe forum ca sunt cu ochii pe dumneavoastra ca pe butelia lu` tataie . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jun 2010 · Report post Daca nu ai rezolvat inca problema cu xenon-ul te pot ajuta. Anunta-ma si iti voi raspunde ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jul 2010 · Report post Daca mai doresti folie pe geamuri, omologata, suna-ma la tel.0751.071.073 si rezolvam problema ....avem foli de calitate fff buna, omologata RAR si cu garantie.Nu se demonteaza geamurile de pe masina. Daca te hotarasti, suna-ma si o infoliem Share this post Link to post Share on other sites