Victor

Mandru ca sunt "VOLVIST"

32 posts in this topic

Ete fas am intalnit oameni cu Rols si Bentley care mergeau cu 70, masina nu face pe om si nici omu pe masina.

Budulane tu crezi ca adminu de pe benz o avea vreun ML 63 AMG?  Numai jafuri de MB am vazut prin oras cu sticker de benz club .

Ete fas am intalnit oameni cu Rols si Bentley care mergeau cu 70, masina nu face pe om si nici omu pe masina.

Budulane tu crezi ca adminu de pe benz o avea vreun ML 63 AMG?  Numai jafuri de MB am vazut prin oras cu sticker de benz club .

Pai numai "cotetze" are. 6-7 masini mai batrane ca tata  ;D

Pai la fel pot spune si ei despre noi. "Numai vechituri pe forumul ala" Oare deosebirea sa fie ca cele detinute de cativa dintre noi sunt LEGENDE ???

Daca stau sa ma gandesc bine MB Cobra este o masina veche si la fel, legendara...

Daca are un 190 SL imi retrag spusele negative la adresa lui :D

Victor e plin forumul de S60 care nu este deloc o masina veche, la fel si de S80. Este adevarat ca S40 modelul vechi sunt cele mai multe dar la intalniri de obicei sunt masini noi si cateva 850/S70 care nu arata deloc rau .

Daca are un 190 SL imi retrag spusele negative la adresa lui :D

Victor e plin forumul de S60 care nu este deloc o masina veche, la fel si de S80. Este adevarat ca S40 modelul vechi sunt cele mai multe dar la intalniri de obicei sunt masini noi si cateva 850/S70 care nu arata deloc rau .

Man, dar parca spuneau multi pe aici ca nu masina il face pe om.

Nu am nici o afinitate pt. MB dar nici sa judecam omul ca detine "vechituri".

P.S. Un 190 SL am eu!!! (macheta mica cu care ma jucam acum 20 ani) Super masina!!!

care nu este deloc o masina veche, la fel si de S80. Este adevarat ca S40 modelul vechi sunt cele mai multe dar la intalniri de obicei sunt masini noi si cateva 850/S70 care nu arata deloc rau .

Ai idee cumva cand a fost dezvoltat s80 ca sa spui ca s40 e o masina veche???  :D

S80 a fost prototip oficial, inca din '93...  ::)

"stai sa vezi cind vor incepe tiganii sa le-aduca din europa ....

avind in vedere pretul mic de achizitie, s-ar putea sa le vina vreo idee....

tare mi-e sa nu se zica de volvo ca despre audi..."

Ieri am fost putin in VITAN (vestitul targul de masini din Bucuresti) si am numarat doar 10 Volvo-uri... Poate nu or sa vina tiganii cu atit de multe Volvo-uri - astia daca nu le dau repede nici nu se uita la ele, pot sa le gaseasca foarte ieftine, daca stau cu ele citeva luni pina "scapa" de ele, le trece brusc cheful de a mai aduce en gros  Tot cu alea germane isi scot ei banul, lovite si reparate, masluite la km, etc. :D