Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brava

RAdio-CD volvo 850 are cineva ?

17 posts in this topic

Deci , caut un Radio Cd pt 850 , original Volvo . Daca are cineva sa mi spuna .

Merci

am un cass care scrie pe eticheta:volvo 1373073-1  VO8580 SERIAL H1311173K.e cu tot cu mufe,adik intra una in cass si iese 3 mufe 2 negre si una verde.revin cu poze daca interes.

Pai pune niste poze te rog :D

salut .sa inteleg ca vrei un cd ca si cel din imagine .daca da ,am eu unul identic de vinzare sc805 .

Si cat vrei pe el ?  ;D

costa 100 de euro .plus taxele postale

Radio-cd-ul ala nu face mai mult de 2 milioane, second hand. Iar incepe specula pe aici ?

Deci , ramane in conrinuare cererea dar cu preturi de bun simt .

Revin cu o intrebare pentru domnul "brava" .Daca ai gasit o oferta asa de buna pe ebay de ce nu lai comandat deja ,si nu mai trebuia sa postezi anuntul pe forum pentru ca aveai deja cd . Cred ca era mai simplu si mai frumos un "nu multumesc .e prea scump ",nu sa vii cu oferte de pe net ca stim cu totii ca in Romania sint alte preturi decit cele de pe net .Referitor la parerea domnului "matrixxx" cu referire la specula ,nu este nici o specula .Pretul se face in functie de cerere si oferta .Stim cu totii ca piesele originale de VOLVO chiar si cele SH sint mai scumpe ,dar cine vrea sa-si cumpere isi cumpara .Si referitor la pretul de 2 milioane pe cd ,nu stiam ca pe FORUM exista evaluatori care fixeaza preturi pe piesele altora ,si chiar daca ar fi nu iam cerut parerea .O zi buna .

Nu am multumit dintr-n singur motiv , pt ca te-ai aruncat la un pret fabulos pt ce stie sa faca acel radio cd .

Ce mi place mie faza asta : "Domne Volvo e scump" , asta e in mintea unora .

domnule tim, ca sa te citez, stii de ce "stim cu totii ca in Romania sint alte preturi decit cele de pe net" ? Pentru ca exista o gramada de oameni ca tine (nu insinuez nimic rau) care pun niste preturi la niste SH de te doare capul. Asta e cruntul adevar - cu care, ce sa facem, ar trebui sa ne obisnuim... (?!)

P.s Stii cit de veche e saraca lentila aia care citeste CD-uri de pe acel SH ?

Si da, eu pot "evalua" un pret - ca maninc preturi SH-uri de 850-uri pe paine, stiu cam tot despre piesele SH pentru aceasta masina. De aceea am intervenit - nu pentru a-ti face tie antireclama, ci pentru a realiza si tu ca pretul cerut de tine POATE e cam mare. Macar pe acest forum - intre noi - sa ne putem ajuta cit de cit...ca altfel putem posta anunturile noastre pe alte site-uri nededicate acestei masini...

Daca am gresit, imi cer scuze. Bafta la vanzare.

daca tu poti evalua piesele SC pentru 850 este foarte bine, dar este treaba ta nu a mea .cd meu nu este de pe 850 ci este de pe un v40 din 2000 .deci limiteazate la piesele de 850 pe care le cunosti si lasai pe altii care au v40 sa vorbeasca in cunostinta de cauza .

TOT ce se potriveste pe 850 (inclusiv) de pe alte modele - am spus.

Vad ca nu te linistesti si o tii inainte.  Hmmm.

D'ooh unitatiile audio de pe S/V 40 sunt altfel fata de 850 . Dar stai chill ca nici asta nu face mai mult de 50 E .