Posted 31 May 2007 · Report post salutare ....de cand am avut accidentul cu un volvo....m am reprofilat )Am un v40, sunt multumit de el...super masina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 May 2007 · Report post Hehee, salut si bine-ai venit in Volvo-Club Ce ai patit mai precis ? Ce s-a stricat ? Ce-a patit cel care a intrat in tine / in care ai intrat ? Ce V40 ai ? Ce an ? Ce motorizare ? Si mai ales cum ai dat de noi ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 May 2007 · Report post Aveam un vw si n am fot atent si am intrat intr un volvo....100milioane am bagat in ea...(eu - asigurarile )...iar ala cu volvo, se da jos din masina si :"imi pare rau pentru masina ta" )...s a urcat in masina si a plecat mai departe......imagineaza ti cum m am simtit eu...am uitat de masina mea botita Am un v40 din 2001 1.9d...probleme cu masina? da, au fost. Am mers cu viteza si mi a intrat apa la senzori, si se inecat masina in mers. A doua zi, pe strada nu reuseam sa o mai misc nici macar juma' de metru. Am dus o in service si i am curatat toti senzorii cu spray siliconat si dupa aia i am suflat cu aer. Acum merge, no problemo. In rest....multumit de ea....e buna gagica ) Share this post Link to post Share on other sites