Posted 26 Feb 2010 · Report post Mai Midnight KILLER, cum naiba sa nu facem misto de caterinca la astfel de intrebari legate de mosor, ce treaba are becul ars din bord cu ANTI-SKID? Iti zic eu, aceiasi treaba cu senzoru de pe amortizor si mosorul, schimbi becul din bord si se repara mosorul melcat . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2010 · Report post tare senzorul asta ! da' senzor pentru evitarea baltocilor exista ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2010 · Report post WE can find something for that to! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2010 · Report post Atunci vreau si unul dinala de baltoci si eventual unul pentru caini Am gasit si io!Eu o sa-mi montez si pe fata si pe spateSi inca unul pentru rezerva! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Feb 2010 · Report post Eu am si un senzor care spune ce presiune am in roata de rezerva si daca nu e buna imi da sms masina sa merg la vulcanizare Pentru cei care au telefon in masina,am senzori dastia de vanzarePreturi speciale pentru cei de pe forum Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Feb 2010 · Report post un senzor pentru locuri libere de parcare in bucuresti, exista ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Feb 2010 · Report post Nu exista,dar as vrea macar 1 buc Share this post Link to post Share on other sites