Posted 5 Jun 2007 · Report post volvo 340 dl benzina an fabricatie 1989de la motor pleaca teava de esapament,dar pe la jumatatea masinii este un cilindru de metallung cam de 40 cm,diametru de aprox.14 cm,de la acest cilindru pleaca teava de esapament la toba.nu stiu ce este acel cilindru care seamana cu un catalizator.cine stie sa-mi spuna . merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jun 2007 · Report post O toba intermediara care are rolul de a incetinii gazele. Asta reduce zgomotul final produs de evacuare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jun 2007 · Report post Este un amortizor de soc, care absoarbe o mare parte din impactul dat de evacuarea gazelor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2007 · Report post Nu este catalizator.Este o simpla toba de mijloc.De la motor pleaca Galeria. Pe urma teava , toba de mijloc , teava si toba de spate.Bafta ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Dec 2007 · Report post volvo 340 dl benzina an fabricatie 1989de la motor pleaca teava de esapament,dar pe la jumatatea masinii este un cilindru de metallung cam de 40 cm,diametru de aprox.14 cm,de la acest cilindru pleaca teava de esapament la toba.nu stiu ce este acel cilindru care seamana cu un catalizator.cine stie sa-mi spuna . merciacel cilindru este toba de foc si are rolul de a opri flacara care este evacuata..fara aceasta toba s-ar auzi ca o motocicleta..poti s-o scimci cu una de cielo..e mai buna.. Share this post Link to post Share on other sites