Posted 25 Sep 2009 · Report post Va cer ajutorul in vederea rezolvarii unei probleme urgente. Sotia mea a luat concursul la Scoala Nationala de Grefieri (din aceasta cauza nu a fost prezenta la Nationala, desi isi dorea enorm) si cea mai buna prietena a ei la Magistratura. Problema este ca nu gasesc cazare la un pret rezonabil. Cerintele sunt urmatoarele: apartament cu 2 camere, zona buna, aproape de o statie de metrou, eventual utilata cat de cat. Masina de spalat si conexiune internet este primordiala . Ideal este ca la 1.10.2009 sa se poata muta. Perioada este de 6 luni pt. sotia mea dar daca este OK, prietena ei va inchiria pe 2 ani.Va multumesc anticipat pentru ajutor si sper sa ma puteti ajuta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2009 · Report post Imi pare rau dar prin cunostintele mele nu am pe nimeni care sa va poata ajuta. Sorry! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2009 · Report post Acum 2 luni cand m-am mutat la Bucuresti m-am interesat sa inchiriez un apartament cu doua camere. Am gasit cateva chiar faine in zona 1 Mai-Piata Domenii, unde stau acum. Sunt doi proprietari super ok care, daca vrei ii pot suna sa ii intreb daca mai sunt libere apartamentele, desi sincer sa fiu ma cam indoiesc. Insa pot sa ma interesez (cine stie, poate ai noroc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2009 · Report post Nu cunosc Bucurestiul deloc. Daca tu consideri ca sunt zone cat de cat bune si nu este prea mare deranjul, te rog sa te interesezi.Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2009 · Report post Am uitat sa mentionez ca pretul este de preferat sa fie undeva in jur de 300 euro/luna si daca se poate, fara avans fiindca nu prea sunt fonduri. Stiu, sunt pretentios dar situatia imi impune.Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2009 · Report post Cu placere!O sa sun sa vad. Zona e buna (cel putin mie imi place) si cei din Bucuresti iti pot confirma. Ca sa-ti faci o idee este la vreo 2,3 statii de autobuz de Piata Victoriei. O sa sun maine dimineata sa vad si te anunt. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2009 · Report post Zona este foarte buna, linistita, piata buna aproape, metrou nu foarte departe, autobuze, verdeata. In Bucuresti este considerata o zona buna (aproape de parcul Herastrau), nu prea sunt neamuri proaste pe acolo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2009 · Report post Suna bine... Acum astept sa vorbeasca Lau. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2009 · Report post Acum 2 luni cand m-am mutat la Bucuresti m-am interesat sa inchiriez un apartament cu doua camere. Am gasit cateva chiar faine in zona 1 Mai-Piata Domenii, unde stau acum. Sunt doi proprietari super ok care, daca vrei ii pot suna sa ii intreb daca mai sunt libere apartamentele, desi sincer sa fiu ma cam indoiesc. Insa pot sa ma interesez (cine stie, poate ai noroc. Si eu tot la Piata Domenii stau Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2009 · Report post Am vazut prin zona un 850 verde inchis care arata superb. E al tau?Victor, tocmai am sunat si apartamentele s-au inchiriat cam acum o luna. Imi pare rau! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2009 · Report post 300E este putin pt 2 camere in Domenii, mai degraba 450E este pretul, poti verifica pe www.imobiliare.roEu am un apartament de 3 camere de inchiriat la Pta Chibrit (statia de metrou 1 Mai ) la 2 statii de tramvai de Pta Domenii .Este complet utilat si mobilat nou, da e la mai mult de 300E . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2009 · Report post Am vazut prin zona un 850 verde inchis care arata superb. E al tau?Victor, tocmai am sunat si apartamentele s-au inchiriat cam acum o luna. Imi pare rau! Nope , al meu este gri , in cartier sunt 6 850 uri Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Sep 2009 · Report post Imi pare rau dar mai mult de 300-350 euro nu imi permit, luand in considerare si faptul ca se adauga si plata utilitatilor, drumurile la Bucuresti, etc, etc. Oricum, va multumesc. Daca mai auziti ceva, va rog sa ma anuntati. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Sep 2009 · Report post Cel mai bine cauta pe imobiliare.ro, gasesti si la bugetul tau dar in zone mai nasoale . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Sep 2009 · Report post Eu incerc sa caut cu recomandari fiindca nu prea am incredere in anunturi si nici timp de pierdut pe la vizionari la apartamente distruse cu 250euro/luna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Sep 2009 · Report post Am gasit ceva convenabil la 320E/luna dar orice noua sugestie este binevenita. Am pe cineva in Bucuresti care poate vedea orice oferta pana miercuri. Merci fain Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Sep 2009 · Report post Da-mi voie sa-ti dau un sfat: desi este criza pretul este bun,depinde de zona,dar este imbietor! Trebuie sa ma intelegi ca din inchirieri traiesc, iar acum cum incep facultatile si preturile cresc, plus faptul ca mai toata lumea vrea si avans,eventual garantie. Sunt garsoniere in zone nu foarte bune care trec de 300. Daca zona iti convine si apartamentul este curatel,ia-l! Cu stima. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Sep 2009 · Report post Am gasit. Multumesc mult pentru ajutor. Share this post Link to post Share on other sites