Sign in to follow this  
Followers 0
parola

Cel mai sigur autovehicol la Ncap

7 posts in this topic

Nu ma asteptam la Nissan sa aibe scoru asta insa bravo lor.

Subaru Impreza numai 4 stele are la siguranta?? si e o caruta de bani, pentru mine nu conteaza 5 stele alea ca si asa nu e nimic important, daca e sa mori, mori si in volvo....dar are acelas scor ca Dacia Logan/Sandero :))

Daca voi mai credeti in stelutele euroncap, atunci inseamna ca mai credeti si in zane si feti-frumosi  :D

;D cea mai sigura masina e dricu' - n-ai cum sa patesti ceva in el, idiferent cit de violent e accidentul ! :D

as zice ca e o masina de 7 stele n-cap

;D cea mai sigura masina e dricu' - n-ai cum sa patesti ceva in el, idiferent cit de violent e accidentul ! :D

as zice ca e o masina de 7 stele n-cap

Dricu` nu il conduci tu  ;D

Nu am mai luat Nissan ca s-au schimbat datele fata de ultima oferta de Vineri. Am fost azi la ei si au inceput sa o intoarca ca la "Ploiesti" si am zis PA! M-am dus si am achitat Skoda Octavia II Elegance si mi-au lasat baietii 1500E. Astia au stiut sa negocieze si imi place si masina....

Nu am mai luat Nissan ca s-au schimbat datele fata de ultima oferta de Vineri. Am fost azi la ei si au inceput sa o intoarca ca la "Ploiesti" si am zis PA! M-am dus si am achitat Skoda Octavia II Elegance si mi-au lasat baietii 1500E. Astia au stiut sa negocieze si imi place si masina....

Si stelele Ncap??  :D Caci Skoda e destul de nesigura in privinta asta.

Tot 5 stele are la Ncap  ;)

Problema a fost de pret ca la Nissan una am discutat Vineri si azi (Luni) mi-au zis alt pret...mai mare cu 1500E fata de ce discutasem Vineri....