Posted 7 Nov 2009 · Report post diferenta intre ele d4204t2 facuta in belgia dupa norme de poluare din franta si are 98kwd4204t are 100kw si cred ca este in suedia Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Nov 2009 · Report post eu in locul tau as posta in cat mai multe locuri, daca vrei sa-ti creasca sansele. si oricum te poti orienta, care sunt preturile la masini asemanatoare. succes. cele mai cunoscute platforme sunt:www.mobile.rowww.autoscout24.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Nov 2009 · Report post nu vreau sa te descurajez : insa - din pura curiozitate - am cautat si am gasit , ce crezi :Peugeot 607 2.0hdi inmatriculat 9.499 EURPreÅ£:9.499 EUR(TVA deductibil, 19%)Kilometraj:103.000 kmCapacitate cilindrică:1997 ccAn de fabricaÅ£ie:2006Putere:100 kW / 136 CPTip de combustibil:DieselNumăr de locuri:5Număr de uÅŸi:Patru sau cinci UÅŸiCutie de viteze:Cutie de viteze manualăClasă de poluare Euro 4Prima înregistrare:01/2006Climatizare:Aer condiÅ£ionat automatNume culoare producător:albastru regal metalicCuloare:Albastru metalic ABS, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Faruri cu xenon, Filtru de particule, Geamuri electrice, ÃŽnchidere centralizată, Jante de aliaj, Manual de service, Regulator de viteză, Senzori de parcare, ServodirecÅ£ie oricit de iubitor de volvo ar putea fi cineva, totusi n-ar refuza un 607 la 9500 de euro. este totusi cu 2 clase peste s40, nu ?sa nu crezi ca-mi place peugeot, chiar imi displace, insa totusi.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Nov 2009 · Report post nu vreau sa te descurajez : insa - din pura curiozitate - am cautat si am gasit , ce crezi :Peugeot 607 2.0hdi inmatriculat 9.499 EURPreÅ£:9.499 EUR(TVA deductibil, 19%)Kilometraj:103.000 kmCapacitate cilindrică:1997 ccAn de fabricaÅ£ie:2006Putere:100 kW / 136 CPTip de combustibil:DieselNumăr de locuri:5Număr de uÅŸi:Patru sau cinci UÅŸiCutie de viteze:Cutie de viteze manualăClasă de poluare Euro 4Prima înregistrare:01/2006Climatizare:Aer condiÅ£ionat automatNume culoare producător:albastru regal metalicCuloare:Albastru metalic ABS, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Faruri cu xenon, Filtru de particule, Geamuri electrice, ÃŽnchidere centralizată, Jante de aliaj, Manual de service, Regulator de viteză, Senzori de parcare, ServodirecÅ£ie oricit de iubitor de volvo ar putea fi cineva, totusi n-ar refuza un 607 la 9500 de euro. este totusi cu 2 clase peste s40, nu ?sa nu crezi ca-mi place peugeot, chiar imi displace, insa totusi.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Nov 2009 · Report post Eu de 8 luni incerc sa vand un Volvo, am ajuns cu pretul sub pretul generatiei anterioare si tot nu se vinde, deci trebuie avuta rabdare, un Volvo nu se vinde nici macar daca e chilipir Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Nov 2009 · Report post Volvo se vinde doar celor atinsi de "microb" sau daca e muuult mai ieftin decat echivalentul 1.9/2.0 tdi de la vw. Mult succes si nu te descuraja, fiecare masina are cumparatorul ei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Nov 2009 · Report post De ce il vinzi?!!!!!!Eu prin absurd daca l-as vinde pe al meu (am avut o tentativa )nu pot lua pe el nici 17000E, ca lumea vrea ,daca este Volvo minim(nou) S60 ,sau gama VAG eventual bmw.Asta este masina de o viata precum era pe vremuri Olcit-ul.. Iti doresc f. mult succes,Bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2009 · Report post Masina a fost vanduta. Se poate inchide! Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Nov 2009 · Report post chiar daca a durat aproape 2 luni de la deschiderea topicului pana la vanzarea masinii, se pare ca se poate...asa ca nu va mai plangeti, ca volvourile nu se vand si ca sunt ca si oltcit... Share this post Link to post Share on other sites