Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

badgogo

cumpar s40 generatia noua

18 posts in this topic

Tare ma arde de vreo 3 luni sa ma alatur voua. Din pacate inca nu a picat nimic care sa imi convina (bugetul e de vina).  ;D

Te asteptam, noi nu plecam de-aici  :D

Ai sa vezi ce bine e sa ai un Volvo, cum o sa te simti in el.

:iroc:

Buget 8500 Euro. Nu ma deranjeraza nici motorul de 1.8 benzina

dc s te deranjeze 1.8 benzina??? :-[e super....

stai la panda pe autovit.....si ce pica.. pe el.......este criza...si lasa la pret..........

o sa ti se para scump...dar pretul real la 10 mi eu...scazi o mie....

a.....incearca sa iei doar de la propietar.....nu fara istoric si fara test service....ca daca are ceva....TE AI ARS...

ps:de cand am VOLVO....simt ca am mashina.............

bafta la achizitie..............

Casi fapt divers... cine vrea s40 (nou) sa faca bine sa isi ia pana undeva prin primavara viitoare. Odata cu introducerea noilor modele S/V60, se zvoneste ca S40 va disparea...

Casi fapt divers... cine vrea s40 (nou) sa faca bine sa isi ia pana undeva prin primavara viitoare. Odata cu introducerea noilor modele S/V60, se zvoneste ca S40 va disparea...

Zilele trecute era cat pe ce sa devin membru al forumului cu "drepturi depline"

Am trecut pe la o reprezentanta VOLVO (mai exact cluj) sa-i arat si sotiei mai de aproape cum arata "iubita mea" (masina) si am discutat cu cel care se ocupa de vanzari despre oferte SH. Mi-a zis ca tocmai venise la ei cineva din Timisoara care vroia sa vanda masina (un S40, negru, 2007, 2.0D, 68.000 km, Basic) deoarece nu isi mai permitea sa plateasca leasingul. Il intreb de pret si zice ca ar cere undeva la 10.500 Euro negociabil dar il lasa sigur la 9600 Euro.....

Deja il conduceam......!!!

Las datele de contact urmand sa primesc mai multe detalii pe mail.

Astep sa treaca weekend-u....!!!!

Imi verific cu nerabdare mailul. Nimic. Imi iau inima in dinti si ii sun. Isi aduc aminte de mine dar cu parere de rau ma anunta ca tocmai a plecat cineva din Cluj la Timisoara sa vada masina...  >:(.

Am ramsa masca.

Iar l-am ratat.

Tre sa beu o horinca si sa ma inarmez cu rabdare!!!!!. Poate o sa am si eu sansa sa "hodinesc" la volanul unui S40 pana la final de an.

Eu iti doresc multa bafta. Va aparea ceva si pentru tine. Eu am negociat 3 luni cu aceeasi persoana pana sa cumpar acest Volvo "special" pe care il detin acum  ;)

Vindea cineva pe aici un V50 sub 9000 eur. Asta daca nu ai ceva impotriva break-ului. Mai mult spatiu si aceeasi senzatie sport.  ;)

Fiind masina de famile e clar ca trebuie sa-mi ascult si sotia.

La un moment dat am convins-o ca nu ar strica un V50.

Dar dupa ce a vazut saptamana trecuta un S40 in carne si oase s-a blocat pe acest model.

Apropo . Am zarit pe autovit un S40 1.6D undeva in Hunedoara. Initial a cerut 7950 negociabil (neinmatriculat)si a lasat-o la 7600 dupa

ce am discutat cu respectivul.Acum cere 7490 euro si e clar ca si asta se negociaza

Asta dupa 3 zile. Oare ce o fi cu masina aia.... Mi se pare prea ieftina, dar m-ar tenta sa o vad.Poate saptamana viitoare o sa reusesc sa imi rup o zi,doua sa trag o fuga pana in Hunedoara

care va fi sa fie a ta.....ca si sotia.....va fi a ta.... ;)

vezi ca 1,6 spun cunoscatorii ca ar fi putin cam slabutza(motor).....intreaba moderatorii ca ei pot sa ti spuna diferentele....este totushi o mashina grea....

in rest ....bafta.....

Dap...1.6D e cam slabut fata de 2.0D...dar asta e...Volvo sa fie  ;D sunt curios cum se comporta un 1.6D cu o crestere a nr de caluti...

vezi ca are @edmondastalis o masina apropiata.

M-am intalnit ieri cu @edmondastalis si am vazut si masina care e ok. As vrea totusi sa vad si un s40 din Sighisoara. Am primit seria de sasiu de la S40-ul din Sighisoara si sper sa fac rost de un istoric al masinii. Daca ceva "scartie" cu respectiva masina o sa-l vizitez din nou pe @edmondastalis. Poate facem intelegerea.

Numa bune la toti volvisti si nu numai.

Se poate inchide topicul. L-am luat ( pe VOLVO)

Numai bune

Guest
This topic is now closed to further replies.