Posted 9 Oct 2009 · Report post Cum spune si titlul,vand si V40-ul,multi dintre voi o stiti de pe la intalniri,asadar:V40 1.9d 116hpan fab. 2004 ,176000km,din care 130000 afara4geamuri electrice,oglinzi electrice,climatronic,pilot automat,faruri cu xenon(originale),proiectoare,scaune incalzite,8 airbaguri,cauciucuri de iarna de rezerva,etc.Masina se afla intro stare tehnica de exceptie,nu necesita nici un fel de reparatie,reviziile,consumabilele,si tot ce era nevoie a fost remediat.In sensul asta, OFER 6 LUNI GARANTIEPret:7700euro,neg. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Oct 2009 · Report post daca te intereseaza un schimb cu un v40 1.8 din 2000 cu o diferenta da un mail ge_bucur@yahoo.comcu stima Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Oct 2009 · Report post Spune-mi direct ce suma poti sa oferi,si vedem Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Oct 2009 · Report post Din pacate,nu este o dif. care sa-mi convina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Nov 2009 · Report post zau ca daca puteam, ti-o luam doar ca sa vad cum imi ofereai garantie. gen cum e garantia de noua.....adica eu dement....merg cu a 1-a pana se topeste motorul, si tu mi-l schimbi, cum ar face reprezentanta volvo ? sau daca ma duc cu ea pe camp sa car.....rosii, si imi pica amortizoarele in 2 luni, le schimbi ? masina e frumusica zau, nu ma intelege gresit, dupa cum spui, poate fi intr0o stare excelenta, dar pana la a oferi garantie .... mi se pare cam tras de par. bafta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Nov 2009 · Report post zau ca daca puteam, ti-o luam doar ca sa vad cum imi ofereai garantie. gen cum e garantia de noua.....adica eu dement....merg cu a 1-a pana se topeste motorul, si tu mi-l schimbi, cum ar face reprezentanta volvo ? sau daca ma duc cu ea pe camp sa car.....rosii, si imi pica amortizoarele in 2 luni, le schimbi ? masina e frumusica zau, nu ma intelege gresit, dupa cum spui, poate fi intr0o stare excelenta, dar pana la a oferi garantie .... mi se pare cam tras de par. bafta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Nov 2009 · Report post MASINA ESTE INTR-O STARE EXCELENTA,si am spus ca ofer garantie,tocmai din principiul ca ,daca se merge frumos cu ea,nu o sa se stice nimic.Acum,daca o cumpara un ''meltean''(fara nici o trimitere la tine,la modul general) sa fie sanatos.Nu cred ca va cumpara cineva o masina,orice masina ar fii ,doar ca sa-si bata joc de ea, ,trebuie sa fii tampit.Din acest motiv,mi-as dori sa ajunga pe mana unui pasionat de VOLVO,si nu la oricine.Am refuzat pana acum doi ,,negri'',samsari de altfel,pe acelasi principiu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Feb 2010 · Report post Update de pret 6500 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Feb 2010 · Report post intereseat de schimb cu masinea mea?http://www.okazii.ro/catalog/37996092/Vand-Schimb-RENAULT-MEGANE-II-SEDAN.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Feb 2010 · Report post Din pacate nu .Doresc sa-mi vand ambele Volvo-uri,pt ami lua unul mai nou. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Mar 2010 · Report post Cred ca s-a vandut.Cred ca se poate inchide Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Mar 2010 · Report post pai...de ce esti trist ? "" Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Mar 2010 · Report post Sunt trist,pt. ca la cati bani am luat pe ea...............si intamplator sau nu,suntem vecini de bloc,si partea cea mai proasta este ca o s-o vad zi de zi,si o sa ma apuce nostalgia,pt. ca este o masina super buna.Asta e,sper doar ca viitorul proprietar sa aiba grija de ea,si sa se bucure de ea la fel de mult ca si mine.Cred ca se va prezenta zilele astea aici pe forum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Mar 2010 · Report post In mom. asta se poate inchide,cu siguranta Share this post Link to post Share on other sites