Posted 16 Oct 2009 · Report post Cutie manuala 5 trepteclimascaune incalziteoglinzi electrice incalzite insertii lemn bord si portierebancheta se transforma in 2 scaune pt copiiinchidere centralizata cu telecomanda originala volvo4 geamuri electrice4 airbaguriMasina are 164000 km reali.taxa 913 euro -3414 Ron - decizie calculata la finante - este adusa inainte de 15 dec 2008-probleme : un rulment dreapta fata -intrerupe la acceleratii buste (catalizator infundat ) au fost verificate: pompa benzina , filtru benzina , traseu , bujii , bobine , fise . au fost schimbate bujiile , sonda lambda , o fisa (era ciupita)Pret : 2500 Euro cu jante de aliaj pe 16" si cauciucuri aproape noi 2200 Euro cu jante de tabla pe 15" + cauciucuri buniceleMentionez ca masina nu mai are numere de nici un fel , au fost luate cele 3 seturi de nr rosii !!!Preturile sunt negociabile . Va rog pt detalii sa ma contactati telefonic , intru destul de rar pe forum. Numarul meu este 0740225905 - Cristian !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Oct 2009 · Report post Cred ca ar fi bune si niste poze, asa, pentru impact vizual.Spor la vanzare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Oct 2009 · Report post .....si anul de fabricatie poate fi un factor de luat in seama la cumparare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Oct 2009 · Report post La 116 caluti e intre 1996 si 1999... Mai noua nu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Oct 2009 · Report post Masina este fabricata in 1996 si inmatriculata in 03.1997 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Oct 2009 · Report post Jantele alutec nu mai sunt , Masina se vinde cu 1500 de euro pret fix , am niste probleme de familie si este urgent !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Oct 2009 · Report post 6000 de RON , la banii astia poate fi luata si ca masina de piese )) . Taxa e de 3400 RON !!! 0740225905 - CRISTI !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Oct 2009 · Report post pune te rog si ceva poze din interior.As putea fi interesat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2009 · Report post Poze cu interiorul ... cd playerul nu mai este , "prietenii" l'au aranjat !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2009 · Report post Cat a rulat masina in tara?De unde ai adus-o?Are carte de service?Troncane boncane sau scoate alte sunete?Ce ar mai necesita schimbat la ea? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2009 · Report post Masina a rulat in tara sub 2000 de km , este adusa din Austria , de batut nu troncane , merge ca o masina de varsta ei ... Trebuie facut ceva cu catalizatorul (schimbat , eliminat) , rulmentul care face "scandal" trebuie schimbat (de obicei sa schimba pe ambele parti . Trebuie o baterie ca asta care o are pe ea e "praf" , asta pot sa aranjez eu ... si un cd'player !!! Ar trebui facuta si o revizie normala , adica filtrele si uleiul ... filtrul de aer l'am schimbat eu cand am luat masina !!! Share this post Link to post Share on other sites