NDB

Semne bune anul are ...

34 posts in this topic

ma rog.....in romania, orice subiect de discutie serios degenereaza in caterinca! nu ma supar, ca si eu sunt caterincos in majoritatea timpului, chiar imi place!

in locul hidroforului se poate folosi, mai eficient, o pompa submersibila.

ma rog.....in romania, orice subiect de discutie serios degenereaza in caterinca! nu ma supar, ca si eu sunt caterincos in majoritatea timpului, chiar imi place!

in locul hidroforului se poate folosi, mai eficient, o pompa submersibila.

E serios dar e de rau  :D, deci daca e de rau atunci trebuie sa ne inveselim cumva nu ?

On Topic :

Ce faci cu submersibila ? Pana unde o "submergi"  ;D ;D ?

+ salarii de mizerie  :D

Fratilor nu va mai chinuiti cu furtunul pana in Venezuela ca fratele Hugo ajuta la poporu iranian cu petrol si Iranul e mai aproape, parerea mea care este pa` persoana fizica .

Pana  una alta eu mai astept pana in decembrie cand se fac aia 20 de ani a lu` Brucan si daca tot imi da cu virgula il injur ca nu a calculat bine, in loc de 20 cred ca a vrut sa zica 50 de ani .

20 de ani pana ne ia naiba pe toti. Deja transa de la FMI este compromisa si statul nu mai are de unde sa acopere gaurile. Asta inainte de alegeri. Pe urma ... scapa care poate.

conform basescului, "de ce ti-e frica, nu scapi", extrapolat putin.  :D

Asta e, o sa dam caldura mai mica, o sa stingem luminile si o sa taiem netu ca e un lux.

Cam asa o sa fie 2010 .

Nici nu cred ca e normal sa spunem pe 31 dec  La Multi Ani 2010 !!!!!  Mai bine nu venea ;D

"Nici nu cred ca e normal sa spunem pe 31 dec  La Multi Ani 2010 !!!!!  Mai bine nu venea  "

asta e ca in bancul ala : casa pe care vreti s-o cumparati e aproape de calea ferata si e cam zgomot, insa dupa o saptamina va veti obisnui...

ok ,atunci o sa ma mut in ea dupa prima saptamina !

peste tot in europa e nasol. s-a ajuns ca in franta sa se traiasca cu mai putin de 600 euro /luna/familie tinara

si franta e mai scumpa ca romania....