Roberto

Cu ce sa curat ?

3 posts in this topic

Mda, in zilele astea cu ploaie si vant a mai picurat pe fetele de usi, pe bord, etc cand am deschis portierele sa intru eu sau pasagerii in masina. Nu le-am dat mare atentie, le-am sters pe cele abundente si cum toata saptamana a tot plouat nu a avut rost sa ma pun sa curat temeninic de fiecare data cand intram sau ieseam din masina.

Nimic neobisnuit pana aici, problema e ca astazi cand a iesit soarele si m-am pus sa curat prin masina aceste pete s-au dovedit a fi imposibil de curatat, nu se duce nici de-al naibii cu ceea ce foloseam eu pana acum. Parca e acid asa se comporta pe plastic, in plus au o culoare albastra de parca a plouat cu piatra vanata, ce agenti poluanti mai sunt si in aerul asta fereasca-ma dumnezeu, am sa va arat niste poze maine sa vedeti, peste tot unde a picurat am urme de o substanta albastruie pe care nu pot sa o scot.

Ce sa solutii profesionale stiti ?

Pana acum foloseam Pulimax de la Mafra ca sa curat in interior, dar nu mai are nici un efect ! Sa nu imi recomandati produsele Mafra ca am o lada de ele si toate s-au dovedit de o calitate foarte proasta, din toate am folosit doar solutia universala Pulimax care era cat de cat ceva de ea dar in rest....

P.S : Este vorba de interior

Incearca cu niste silicon de bord dar nu SPRAY !!

Daca nu merge cu PULIMAX ... incearca cu altceva mai decent . :D

Incerca cu SONAX, ar trebui sa fie mai bun.