Posted 19 Jun 2007 · Report post breloc cu display pe cristal lichid.in contact cu lumina se stinde si se aprinde nu are nevoie de baterii se incarca solar.10ron bucata Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jun 2007 · Report post As vrea eu un breloc...cum intru in posesia unuia? Daca se poate pana in data de 28 luna aceasta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jun 2007 · Report post ar fi bine daca ai atasa si o imagine sa vada lumea cum aratam-ar interesa si pe mine Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jun 2007 · Report post Se gasesc si pe DN1, mie mi-a luat un prieten cu 8RON, intre Busteni si Predeal, pe la aia cu tarabe si cu diverse prostii din lemn Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Sep 2008 · Report post Redeschid subiectul pt. ca sunt niste kitch-uri ordinare si imi zgarie retina de cate ori le vad. La mare anul aceste(da, sunt un sado-maso care merge la noi la mare dar la cort ) am vazut ca sunt mai cizelate putin si cu ceva metal pe ele dar tot se duc in cateva luni de purtat.Avem Volvo si purtam lucruri de calitate.Nu va recomand! Share this post Link to post Share on other sites