irina_f

HAI LA REVEDERE!

67 posts in this topic

@Bogdan, nu stiu pe ce strazi/drumuri mergi tu, dar eu imi aduc aminte de Basescu ca ministru al transporturilor prin pancartele cu "aici sunt banii dumneavoastra", introducerea rovignetei si ca primar e de adus aminte prin "iarna nu-i ca vara".

@Rebelu, sunt de acord cu tine, constitutia trebuie urmata, buna sau rea, daca nici legea fundamentala n-o respecta chiar seful statului ce pretentii mai putem sa avem de la altii?

Si mascarada cu referendumul, cea mai josnica gaselnita pe care a gasit-o Basescu sa-si puna mutra pe toti stalpii pe banii statului, e tot o incercare de identificare cu spiritul de turma al romanilor, parlamentarii sunt de vina pentru tot. Cu cateva exceptii, toate democratiile din lumea asta au doua camere, tocmai ca sa se reduca posibilitatea abuzurilor. Basescu doar nu era sa loveasca in biserica sau armata, au cele mai mari rate de popularitate, s-a legat de parlament. Care parlament nu poate fi facut vinovat de mare lucru, din moment ce e ales, ca si domnul presedinte jucator de mai putin de jumatate din cei cu drept de vot.

Pt Bucuresti a facut multe, mai multe decat Oprescu, eu ma opresc aici si va las pe voi sa va certati in continuare .

Succesuri !!!

@Bogdan G: Nu se cearta nimeni aici.  Se expun doar niste pareri.  :happy12:

Bogdan,cand vad ce scrii,ma minunez ??? ???Fiecare cu parerea lui,dar hai sa fim seriosi,totusi

Subscriu intru totul la ce a spus Irina_f

Nu mai vreu sa-l vad pe base,sa se duca,sa ne lase,cu tot cu nuti,moni ,videanu,blaga,si nu in ultimul rand,cu boc :machinegun: :machinegun:

hmmmmmm........1 red bull si nu-l votez pe Basescu  :smile:

In primul rand,dute la vot,si mai vorbim ;D

Am tot amanat sa citesc topicul asta(pentru ca totdeauna discutiile politice duc la certuri),dar...cum ii dau refresh tot imi apare ca necitit. ;D

Eu am 2 chestii de spus:

1.De ce tre sa alegem noi pe dracul cel mai putin drac,in loc sa punem unu care nu e drac?Ca nu avem?Si atunci ce e de facut???Sa perpetuam o chestie rea din principiul ca e musai sa votam pe cineva din cei care ii avem?Nu prea vad nimic bun in ritmul asta!

2.De ce, mama ei de tara,tre sa ne rugam sa vina unii la putere satui de ciolan?De ce nu putem pune si noi odata unii care sa tina si cu poporul???Ca nu avem?Hai sa importam!II dam dracu pe toti astia ahtiati de ciolan si aducem un presedinte+tot parlamentul din afara tarii(sa zicem germania,sau anglia,sau...etc.)Sau sa plecam toti din tara si sa vedem noi ce ciolan or sa mai roada astia!

@daann

n-avem taticu...d-astia care sa munceasca in politica. la noi , politica e doar un alt mod de a fura, o optiune pentru incompetenti care n-ar putea face nimic altceva, si sint sigur ca putini stiu macar definitia politicii.

pe cine vrei sa reprezinti ? pe cei multi si prosti sau pe cei putini sau destepti ? in orice varianta pierzi !

cind cei multi nu vor mai fi si prosti atunci vom avea o sansa. da' mai e pina atunci si n-apucam noi asta, nici 2-3 generatii de dupa noi.

cine vrea si poate, poate sa-i ignore asa ca pe vremea impuscatului, si sa-si vada de treaba. acum sint mai multe posibilitati ca pe vremea aia !

de vaitat se vaita tot cei care nu pot face nimic si asteapta sa vina altii sa le dea ...

hotii si profitorii sint aceiasi, si noi sintem tot aia...

la revolutie, cind aveam posibilitatea sa ne facem viata mai buna, am alergat dupa distinctii si bani. am considerat revolutia ca pe un alt mod de a ne imbogati. nu ne putem vaita ca n-am fost ajutati !

noi i-am lasat sa revina ! nu sintem pregatiti sa avem creier.

www.traianbasescu.ro

www.byebyebasescu.com  :tongue3: :tongue3: :tongue3::tard:

Nu stiu cine e, da' tare merita cate-un redbull de la fiecare din  noi :)))

@silviunou : Nici eu nu sunt de parere ca ceilalti candidati ar fi buni, DAR sunt de departe mai buni decat dezaxatul de Basescu. Eu as vota cu Crin Antonescu. Absenta din Parlament nu mi se pare o asa mare problema.

Si nu, Basescu nu fura la fel ca si ceilalti, pe langa "cascaval" ne fura din drepturi si libertati (vezi CNA-ul care e tot mai agresiv la adresa presei ,chestiunea cu ascultarea telefoanelor....)

=)) :D :D :D Deci nu ti se pare asa grav ca e cel mai chiulangiu deputat? Oau! Foarte tare. Adica, faptul ca a luat un salariu de 50 de mlioane pe luna fara sa se deranjeze sa face lucrul ala naspa pentru care era platit nu ti se pare in neregula? Pai, hai sa facem toti asa daca nu e atat de grav.

Be: Negoita tocmai a spus ca PNL nu s-a deranjat sa vina la consultari, motivand ca se simt mai apropiati de PSD. L vine de la liberal si SD de la comunisti. Deci partidul lui Antonescu se simte mai apropiat de geoana si nastase. Hai peneleu'

Ce: CNA chiar ar trebuie sa fie mai agresiv la adresa presei, c` m-am saturat de toate porcariile pe care le vad si le citesc. Uita-te de exemplu la intamplarea recenta cu Basescu care ar fi agresat o jurnalista de la Antene. Canci, m-am uitat pe imagini. Ma asteptam sa vad vreo chestie nasoala ca de obicei. Cand colo, se vede clar ca marinaru doar i-a dat microfonul la o parte. De asemenea, vezi serialul recent din Libertatea cu preotul homosexual, care a fost de-a dreptul scarbos.

De: Io am impresia ca tu ai impresia ca telefoanele nu se puteau asculta si pana acum. Plus, nu inteleg de unde deduci tu ca Basescu fura din drepturi si libertati. Parlamentul adopta legi, partidele pot contesta constitutionalitatea lor, etc. Nu presedintele face legi, ci parlamentarii. Repet, nu o sa votez cu Basescu. Daca vrei fac si o poza cu buletinul de vot. Totusi, hai sa nu mai repetam tot ce se spune la televizor. Este evident faptul ca presa nu mai este obiectiva. Daca as pica din cer azi si m-as uitat pentru prima oara la Antene, as avea impresia ca Basescu e vinovat pt orice se intampla in tara. Idem pentru Realitatea si, uneori, TVR care e condusa de un pesedist.

Mai fratilor, eu nu ma mai uit la TV (printre multe altele) din cauza interminabilelor discutii politice, a campaniei de rahat si a promisiunilor electorale si nici aici nu scap?  :D

Aici diferenta este ca nu ne batem in promisiuni: ca o sa facem, ca o sa dregem. Aici ii trimitem la origini daca este cazul sii ridicam in slavi daca au facut ceva bun. Oricum optiunea fiecare din noi si-a facut-o deja, iar campania electorala este asa doar de ochii lumii.

Sintem un popor tranzactional iar exceptiile sint precum ghioceii rasariti primavara ,unul colo ,altul colo.Dupa peste 60de ani de intuneric ,lumina te orbeste daca iesi brusc sa vezi soarele.Poate a-ti jucat demult jocul Doom....... Poate transformational s-o fi incercat cumva inainte de acesti 60 de ani avind ca baza crestin democratia...

In orice caz ..Ie grele ....

Victoria e aproape! Traiasca al XVI-lea congres  ;D

cea mai mare problema a romaniei este birocratia sufocanta. PUNCT

Eu zic ca indiferenta noastra e cea mai mare problema. Si ne place sa ne plangem, sa asteptam sa ni se dea, sa ne dam la fund atunci cand trebuie sa luam atitudine....si asta fac "aia" care ne conduc...ne "alimenteaza" dorintele :-X ;au tot interesul sa ramanem asa.Cum crezi ca ne-ar mai putea rade in fata? 

uite cum as vedea eu conducerea tarii :

Danyx - presedinte. nu bea alcool, nu poate fi santajat.

Laura - prim-ministru. doamna de fier.

Betty - la interne, sa vedem si pe cine pune la circulatie.

Matrixx - la minoritati si turism

Avx - la agricultura ca dirijeaza avioanele

mai veniti si voi cu propuneri, implicati-va!

iuli - la trasporturi  :-*

ma simt obligat sa refuz, deoarece , deja am acceptat postul de secretar de stat la relatii interumane, sectia femei...

m-au solicitat deoarece vreau sa ofer femeilor aceleasi drepturi cu ale barbatului. (asta din ratiuni de criza)