Posted 20 Jun 2007 · Report post Salutare la toata lumea .... Mi-au furat stopul acela micut de pe spoilerul din spate- dreapta ...asta acum o luna si ceva ...mers la Alpadrino ..dat comanda... si... Dupa 3 saptamani primesc telefon de la ei ..ca a sosit comanda ... cand am ajuns era cu totul altceva decat imi trebuia ..mie , cred ca era de V50. Nu am mai stat la discutii cu ei pt. ca era o duduie care nu prea stia mare lucru ..mi-am luat banii si am plecat. Rugamintea mea mare pt. voi este urmatoarea : stie cineva unde pot gasi acest stop??....second hand sau nou conteaza mai putin.. Va multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jun 2007 · Report post Te referi la iluminatorul portocaliu care este atat pe spoilerul din fata cat si din spate pe laterale ? Daca da, il poti gasi aici: http://www.partsforvolvosonline.com/affiliate_show_banner.php?ref=19&affiliate_banner_id=7 . Cauti la sectiunea atasata masinii tale, iti mai trebuie un card de credit si faci comanda. In 5 zile iti vine, si e CE ITI TREBUIE Share this post Link to post Share on other sites