Posted 10 Nov 2009 · Report post parbrizcapotaaripa dreapta fata2 jante in 4 prezoanegeam lateral dreapta spate (portbagaj)portiera dreapta fata (cu geam electric si oglinda electrica)airbag pasagerplansa bord simplastalp dreapta fata2 stergatoare parbrizastept afisare preturi la fiecare in parte sau pentru toate la pachet...negociez cu cel ce are preturile cele mai mici Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Nov 2009 · Report post 2 jante de tabla vand eu. le gasesti tot pe aici pe sectiunea cu piese Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Nov 2009 · Report post oglinda electrica+incalzita drt. completa, originala(carcasa belumarin) - 300RONmacara +motoras electric ridicare geam - 350RONbonus - stalp dreapta fata (dar sa-mi spui aprox pe unde sa il tai) si un brat de stergator fata (tre sa ma uit de pe ce parte este). =====================================================================================Daca vrei doar stalpul, fara sa cumperi si altceva , pretul este 200 RON.Piesele sunt in Cluj. Nu stiu de unde esti tu.In rest nu am nimic din ceea ce doresti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Nov 2009 · Report post Si eu dezmembrez un Volvo V40.Mai multe poti vedea aici : /forum/index.php/topic,4903.0.html">http://www.volvo-club.ro/forum/index.php/topic,4903.0.html Share this post Link to post Share on other sites