Sign in to follow this  
Followers 0
irina_f

TOP GEAR - decapotabile in ROMANIA

17 posts in this topic

Multumim de link.

Din pacate la mine sacadeaza, se intampla si la voi aceeasi situatie?

Lasa-l sa se incarce o vreme....si da-i "close to play"

Episodul a fost exact asa cum trebuia sa fie, chiar daca ne place sau nu.

Nu ne-ar fi facut nici un bine sa ne descrie ca pe poporul ales, unde curge lapte si miere prin rauri, sau cum au facut Ministeru Turismului, cu pesti care cresc in copac, etc.

Scout-erii lor si-au facut bine treaba, iar producatorii au surprins la fix esenta Romaniei anului 2009 - atat cat se putea in 30 de minute.

Cat despre prezentatori, cu toate ca fusesera informati bine, Transfagarasanul i-a lasat fara suflare :D

PS - Voi nu ati auzit de torrente?  ;)

@muadDib : Cum sa nu auzim de torrente? De pe torrente l-am luat si m-am uitat, dar poate ca unii nu au timp sau chef sa il descarce asa ca am zis sa dau si un link.

Cat despre episodul in cauza, nu pot sa zic ca nu mi-a placut, a fost funny, antrenant....DAR, au fost niste chestii penibile, de exemplu pe harta Romaniei scria "Transilvaniei" in loc de Transilvania ( pt o emisiune cu pretentii mari a fost cam stupid momentul, norocul lor e ca numai romanii se prind asa ca nu cred ca ii intereseaza aspectul prea tare) si a mai fost scena in care erau la bar si dau la televizor peste o "emisiune locala de masini", doar ca tipa care facea reclama la sandero nu vorbea romaneste. Cam jenant nu credeti?

Stai linistita ca si-au luat ei bobarnacele lor, oricum pana la urma mie mi-a placut cum s-a terminat, ma asteptam sa fie mai rau, daca vedeai pozele din ziare cand au filmat te luai cu mainile de cap, cersetori la semafor care trageau de ei pe Magheru cam de rahat, astea nu au aparut in acest episod .

Trasa putin de par faza cu gipsy land dar asta e, ne-a salvat tot Ceausescu saracu`cu TRANSFAGARASAN-ul lui cu tot ;D

Transfagarasanul este intr-adevar spectaculos, pacat ca din vreo 2 zile de filmari pe Transfagarasan au aratat doar cca 2 minute.....

Dar a fost piesa de rezistenta si ei au recunoscut .

Si a mai fost de mare senzatie parcarea de la REX Mamaia, au ramas baietii cu gura cascata si nu era totusi plina cum trebuie, pe acolo mai era acum ceva timp un nr impresionant de SLRuri si alte bijuterii, acum nu mai erau, mare pacat ;D

Pai toata emisiunea numai de Transfagarasan au vorbit si cand sa il si arate 2 minute si .....the end.  ::)

Intr-adevar parcarea aia e impresionanta, probabil numai pentru ea au mers si la mare. ;D 

Masinile lor au venit din UK cu vaporul in port in Constanta. Deci... :D

Faza cu "deisia sendero" de pe autostrada e dementiala.  ;D

Intre timp am prins si eu 2-3 clipuri de cate 2-5-8 minute (unele chiar pe youtube) si pot sa spun ca emisiunea chiar a fost faina, mi-a placut.

@muadDib : Si din Constanta puteau sa mearga direct la Bucuresti fara sa mai "parcheze" prin Mamaia tocmai la REX, doar daca nu au fost prezentatorii cazati acolo....oricum eu cred ca cineva i-a directionat tocmai pentru a viziona expozitia de senzatie din parcare.

@xydexter : Umor fin englezesc. :D

@FireEyes : Nu ti s-a incarcat pe site-ul dat de mine? Eu nu am avut probleme cu el, mi s-a incarcat repede tot filmuletzul.

Demential episodul, am ras cu lacrimi. Partea care nu mi-a placut: au chinuit minunatiile alea de masini pe drumul ala plin de gropi. Pacat de ele.

Cat despre partea cu cersetorii si masinile din Mamaia, sincer mi-ar fi convenit sa dea imaginile cu mizeriile din Bucuresti decat cu super masinile din Mamaia. Eu cred ca masinile alea ne fac de rusine mult mai rau decat 1000 de cersetori ;)

@FireEyes : Nu ti s-a incarcat pe site-ul dat de mine? Eu nu am avut probleme cu el, mi s-a incarcat repede tot filmuletzul.

Da tu, nu mi-a mers, si nu ma pot plange deloc ca-mi merge nasol internetu` . In fine, l-am vazut. Thanks !