Posted 30 Nov 2009 · Report post O vecina a unui amic vinde un S40 din 2001 in Arad Nu am prea multe detalii doar ce mi-am dat seama din poze S40 2001 1.9D Inmatriculat 152.000 KM Interior bej ( are huse nu stiu daca e piele sau textil, textil banuiesc ) Geamuri el fata Oglinzi El AC Cd-Player aftermarket Volan si schimbator piele Proiectoare ABS si alea alea le stiti voi Airbag-uri banuiesc vreo 6 Si cam atat stiu Exteriorul arata fff bine Se accepta si schimburi cu masini mici de oras Pret : se asteapa oferte Tel 0744852993 Doamna Vergi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Dec 2009 · Report post Salut , zi un pret de vinzare direct , fiindca sint interesat . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Dec 2009 · Report post Dupa cum am scris eu sunt doar intermediar, nu am detalii despre pret, mie un amic mi-a spus ca vecina lui are un Volvo de vanzare si m-am gandit sa il pun aici.Sun-o pe proprietara, am lasat numarul ei Share this post Link to post Share on other sites