Sign in to follow this  
Followers 0
iulirx

STIRI

2 posts in this topic

din categoria : "barbatii este niste porci"

Barbatii traiesc mai putin decat femeile din cauza spermei. O gena care se gaseste doar in sperma scurteaza durata de viata a barbatilor si de aceea femeile traiesc mai mult. Un studiu realizat de cercetatorii japonezi a descoperit in urma unor teste efectuate pe soareci ca un genom care se gaseste numai in sperma scurteza considerabil viata masculilor, scrie Libertatea.

concluzie : scapati repede de gena aia nenorocita !

cum ? cititi mai jos....

Un nou supliment pe baza de plante imbunatateste gustul spermei. Oamenii de stiinta au inventat un supliment alimentar pe baza de plante care schimba gustul spermei din sarat in dulce si care emana in aer un mifoto simbol, arhiva Northfotoros de scortisoara si mar copt. Sweet Release, asa cum se numeste suplimentul, trebuie luat de doua ori pe zi si promite imbunatatirea gustului spermei in patru saptamani. Acesta a fost special creat pentru barbati, scrie Libertatea.

sau , varianta 2 : dati ultimii bani pe pantofi...

Pantofii cu tocuri inalte intaresc muschii vaginali. Pantofii cu tocurile inalte, nelipsiti din vestimentatiile sexy ale doamnelor, au si o intrebuintare utila - acestia intaresc muschii vaginali cu singura conditie sa nu fie prea inalti. Urologul italian Maria Cerutto sfatuieste toate femeile sa poarte tocuri de maxim cinci centimetri pentru ca antreneaza muschii din zona pelvisului si cei vaginali fara prea mult efort. Aceasta a condus un studiu pe 66 de femei cu varstele sub 50 de ani prin care a demonstrat ca doamenele care isi tin picioarele la un unghi de 15 centimetri deasupra pamantului au o pozitie mai buna a corpului si astfel isi tonifica muschii vaginali si ai pelvisului, scrie Libertatea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iuli, nu fi trist. Gandestete-te ca si femeile pot muri mai repede daca pica de pe tocurile alea de 5 cm  :D

Sweet Release, asa cum se numeste suplimentul, trebuie luat de doua ori pe zi si promite imbunatatirea gustului spermei in patru saptamani. Acesta a fost special creat pentru barbati, scrie Libertatea.

Asta cred ca vrea sa spuna precum vorba aia din batrani: ca vinul rosu e bun pentru femei daca-l beau barbatii  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0