Posted 14 Dec 2009 · Report post Salut am un v40 din 2001 si farul de pe stinga nu pot sa il reglez pe inaltime si bate destul de jos.Am fost sa reglez farurile si cel de acolo mia spus ca a sarit ceva rotita. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jun 2010 · Report post aceeaÅŸi problemă o am ÅŸi eu. poate să ne ajunge cineva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jun 2010 · Report post Farurile sunt prinse cu cate 4 piulite, trebuie data jos semnalizarea (se slabeste clema care o tine de far cu o surubelnita stea). Farurile trebuie scoase de sub buza spoilerului, in dreapta merge, in stanga n-am incercat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jun 2010 · Report post Salut Te ajut eu daca vrei ca eu numa de vreo 2 saptamani mi le-am desfacut si mi proaspata in minte imaginea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Jun 2010 · Report post ma poti ajuta pe mine cu cateva poze?nu stiu exact unde gasesc toate piulitele... sau cum desfac semanlizarea....multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jun 2010 · Report post Aveti grija cand demontati semnalizatorul.....la piulita aia care este bagata in urechiusa de prindere intre cele doua. Pozitia este destul de incomoda si poate sa cada pe scut. De asemenea trebuie scoase toate clemele de prindere ale sticlei de far. Nu puteti mana pe oglinda (se scoate din far, dar nu puneti mana pe suprafata ei interioara). Partea cu potrivirea farului pe tija aia de pe care a iesit este un pic mai delicata dar se poate face, trebuie doar un pic de curaj si rabdare. Spor la lucru! Share this post Link to post Share on other sites