alexpopeystar68

TESTER VOLVO

4 posts in this topic

Are cineva din bucale un tester pt Volvo?  intreb pt ca au aparut doua pictograme pe bord : sageata de la cut vit pusa pe 4,3 sau L si EMS-ul, sageata clipeste tot timpul, indiferent daca e pe D sau pe celelalte ;  era si service da' l-am resetat conf cu procedura descrisa de Midnight si nu mai apare; am pus si ceva mai mult ulei in motor din greseala,  nivelul era la 1/2 intre min si max, acu depaseste max - ar putea sa fie din cauza asta aprins EMS-ul ? si daca da, cum scap de surplus?

SARBATORI FERICITE SI UN 2010 BABAN PT TOTI VOLVISTII !

Sageata clipocitoare indica o problema in cutia de viteze si de regula la faza asta pleaca cu a 3-a de pe loc... Poate fi si o problema minora legata (la mine de ex) de potentiometrul de sub pedala de acceleratie. Poate fi si ceva mai urat, ceea ce sper sa nu fie... Incearca sa scoti borna de la baterie si sa o lasi asa 15-20 de minute. Atentie la codul de casetofon, sa-l ai la indemana !!!

La mine asa s-a resetat si vad ca n-a mai aparut.

Multam MC, am sa incerc azi pm, ca n-am avut curajul sa iau masch dimineata, pe langa astea am si AC-ul care mana non stop; am vazut ca se misca bine, nu are zgomote ciudate, deci s-ar putea sa fie calculachele, de asta am ontrebat de tester.

Ref. sageata clipocitoare : am incercat cum a scris MC, la mine nu a mers, dar s-a stins dupa ce am mers 50-60 km in poz 4 sau 3, dupa nevoie, deci cut vit nu are nimic :toothy9:, a ramas EMS, din cauza nivelului de ulei prea mare in carter  :banghead:,  cam un deget peste max pe joja; in afara de reducerea nivelului prin desurubarea paharului de sub motor mai e si alta metoda? stie cineva?  Sper sa nu se intample nimic rau cu motorul, multumesc anticipat.

CpNmTbo!