Posted 8 Aug 2010 · Report post Si mai ramaneau si bani Nici eu nu am de gand pana pe la 200k,acum are 120 si ceva si ma gandesc sa o schimb pe cea de la accesorii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2010 · Report post Asta-i singura operatie pe care aveam de gand sa o fac la reprezentanta. Cu restul de probleme care o sa mai apara o sa vad eu. Oricum nu-mi pare rau de bani astia.Duminica faina la toti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2010 · Report post fiecare face ce vrea cu banii.dar nu cred ca un service bun nu ti aducea kitul bun+ garantie 60-70mii km.si ti ramaneau pt alta operatiune la reprezentanta poate mai importanta, unde te fura tot la fel de mult.eu am luat masina cu distributia facuta,la 120mii.mi s-a zis 70mii km garantie.mai am destul pan acolo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Dec 2010 · Report post buna ziua poate ma ajutati si pe mine cu schita distributiei la un motor de 2.0 d 2005 ca sunt disperat nu mai stiu unde sa caut va multumesc si sarbatori fericite Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Dec 2010 · Report post vorbeste cu roberto si te rezolva instant. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Dec 2010 · Report post vorbeste cu roberto si te rezolva instant. I-am dat din Vadis articolul dar nu e prea mare lucru, nu iti arata cum trebuie pusa cureaua la punct ! Nu are nimeni Autodata sau ceva program de Workshop sa posteze articolul ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Dec 2010 · Report post Detonator nu are vreo schita?Incearca sa iei legatura cu el. Share this post Link to post Share on other sites