Posted 5 Jan 2010 · Report post De vanzare Volvo S60 D5, an de fabricatie 2006, prima inmatriculare Germania 07/2007, prima inmatriculare Romania 02/2009, multiple dotari. Motor diesel D5, 2401 cmc, 185 CP, culoare albastru metalizat, consum 6,5%. 32.000 KM cu carte de service. Pret 15.350 EURO. Accept variante de schimb. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jan 2010 · Report post Salut,/forum/index.php/topic,7062.0.html">http://www.volvo-club.ro/forum/index.php/topic,7062.0.htmlAi si fisa masinii cu dotari stoate cele...si spune-mi ce diferenta vreibest,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jan 2010 · Report post Multumesc de interes Godfather. Ti-am scris mai multe pe e-mail-ul personal de la Primus. Daca vrei, ne putem vedea saptamana viitoare la voi la Service. Astept un semn. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Godfather, ti-am trimis o oferta interesanta pe e-mail. Astept fedback. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Mai bine incearca sa suni. Poate asa ai cumva bafta sa iti raspunda... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Scuze de off topic, dar cred ca daca vede Iulirx combinatia de litere de la numarul de inmatriculare, s-ar putea sa vrea el s-o cumpere @tanasescuBafta multa la vanzare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Scuze de off topic, dar cred ca daca vede Iulirx combinatia de litere de la numarul de inmatriculare, s-ar putea sa vrea el s-o cumpere Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2010 · Report post Multumesc de incurajari ! Dar... Totusi care este coincidenta ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2010 · Report post MBW , daca le aranjezi o sa ti dea : BMW Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2010 · Report post iar Iuli iubeste bmw-urile, cum da de ele pe sosea cum le...saluta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2010 · Report post oricum, daca as lua-o i-as schimba numerele....on topic : la banii astia as fi luat-o daca n-ar fi fost a 3-a...bafta la vinzare ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2010 · Report post 1. Numarul provine de la numele firmei unde am lucrat. Este fosta mea masina de serviciu. 2. Iulirx, la ce te referi cand spui ca "as fi luat-o daca n-ar fi fost a 3-a" ? Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2010 · Report post OK, multumesc pt. explicatii si pt. incurajari. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2010 · Report post 1. Fac niste precizari referitoare la variantele de schimb pe care le accept. Pe mine ma intereseaza 10.000 EURO cash si masina care vine in completare sa aiba un pret evaluat corect in jurul sumei de 5.000 EURO. Masina nu trebuie sa fie neaparat Volvo dar nu va fi in niciun caz Citroen sau Peugeot (am avut niste experiente cumplite...). 2. In cazul in care se doreste, accept plata pretului masinii si in doua sau mai multe transe. Actul de vanzare cmparare, in acest caz va fi unul notarial cu garantie pe masina care face obiectul tranzactiei. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jan 2010 · Report post Modificare de pret: 14.800 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jan 2010 · Report post Statistica: Pe www.autovit.ro am avut 600 de vizualizari ale anuntului de vanzare cu 5 solicitari de negociere sau schimb. Deci 5 din 600. Pe www.volvo-club.ro am avut 524 de vizualizari si o singura solicitare, a ta Godfather. Deci 1 din 500. Raman, din pacate, la convingerea mea ca masinile nu prea se vand pe forumuri.Ideea este ca inca nu am vandut-o si eu, credeti-ma, chiar vreau sa fac asta... Imi puteti spune la ce nivel de pret ati cumpara aceasta masina ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jan 2010 · Report post in general , pe forumuri gasesti pasionati de marca respectiva, nu neaparat si oameni care dispun de peste 10000 de euro spre a cumpara o masina....problema e ca masina face banii, insa n-are cine sa ti-i dea...poate ,daca reusesti sa sui in ea mai multi clienti, acestia isi vor da seama ce inseamna un s60, incearca asta, poate tine.incearca sa pui in valoare ce are masina deosebit fata de concurenta : confortul , la o sportivitate medie. poate ciupesti ceva din cumparatorii wv,audi sau mercedes (sh) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2010 · Report post cutie automata? ma interesazu ultim pret Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2010 · Report post Masina ta are un pret corect, daca nu esti presat, cred ca ar fi intelept sa astepti, cred ca vine si un cumparator care asta vrea. Eu am cautat cca 1 luna o astfel de masina , cei drept acum mai bine de un an, aveam disponibili cca 14 mii, NU AM GASIT IN TARA, pina la urma am adus-o Italia, mult mai ieftin si sint multumit, masina e fara probleme. Eu a-si astepta.Succes Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2010 · Report post @iulirx, ca de obicei, foarte corect comentariul tau, multumesc mult. @tudosescul, cutie manuala 6+1, in rest ti-am scris pe e-mail-ul tau personal de pe yahoo. @vitalie, de acord, nu sunt extraordinar de presat de timp, masina asta imi prisoseste acum si de aceea vreau sa o vand, in cazul in care nu iau pe ea cat mi-am propus, inchiriez un garaj si o pastrez pana se iveste ocazia sa o dau. Iti multumesc mult si tie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2010 · Report post Va salut pe toti ce-i pasionati si nu numai de marca volvo!! Nu am detinut niciodata o masina marca volvo dar ceva ma convins si acum caut una ..Deci ..domnule Tanasescu cu scuzele e rigoare ..va fac oferta de 10.000 de euro cash stiu ca pare prea putin insa daca e sa fim cu adevarat sinceri acesti 10 mii sint cit 20..de mii acum 2 ani asta e adevarul adevarat .sint in afaceri de prin 96 ..si inchipuiti-va ca stiu despre ce vorbesc si sint convins ca in sinea d-voastra recunoaste-ti acest lucru ..daca va ginditi ..astept un semn pe vororadu@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2010 · Report post NO WAY Mr. Radu. Pastrati-va banii pentru un Volvo cu mai multi ani si mai multi KM decat al meu. Daca dvs. considerati ca o masina de 33.500 EURO la pret de lista, cu 33.000 KM se cumpara cu 10.000 eu nu sunt de aceeasi parere. Multumesc oricum de oferta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2010 · Report post Dragii mei, Va spun tuturor "la revedere", parasesc pentru o perioada clubul detinatorilor de Volvo, astazi am vandut masina, de fapt am schimbat-o cu alta marca + diferenta in bani. Cine spunea ca de fapt deviza Volvo nu este "For life" ci "For a lifetime" avea dreptate. Asta pentru ca o masina care costa la lista 33.500 EURO, are un an de utilizare efectiva si numai 33.000 KM pe bord se oferteaza la 10.000 EURO. Te doare sufletul sa vinzi un S60 cu 10.000 EURO (cam cat un Logan cu optiuni) si astfel ramai cu ea pe viata. Salutare tuturor ! Ne revedem curand ! Share this post Link to post Share on other sites