Posted 6 Jan 2010 · Report post Astazi mergand pe bdul Stefan cel mare am vazut vis a vis de spitalul Colentina un Volvo 850 GLT culoare rosu , inmatriculat cu 2000 E (scria Urgent ).Se afla pe trotuarul de vis a vis . Am verificat anunturile de pe forum in ultimele 6 luni si nu l-am gasit la vanzare . Eu eram cu masina la un semafor si nu am avut prea mult timp sa ma uit la el dar parea in stare buna . Nu stiu din ce an este sau ce dotari are . Nu am luat nr de tel dar daca cineva din provincie este interesat ma mai duc o data si notez si numarul .Bucurestenii se pot duce si singuri daca sunt interesati Mentionez ca nu il cunosc pe vanzator , nu am nici o legatura cu vanzarea . Atunci nu m-am gandit sa pun acest anunt ( din care cauza nici nu am luat nr de tel .) dar l-am pus in ideea ca poate il ia cineva de pe forum si ne inmultim cei cu 850 sa fim mai multi la Polivalenta sau la intalnirea anuala Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jan 2010 · Report post Masina zace acolo din toamna langa o florarie. Stiu ca un far nu este original si parca mai este ceva ce nu mi-a placut, dar nu imi aduc aminte. Share this post Link to post Share on other sites