Posted 8 Jan 2010 · Report post Salutare la toata lumea si bine v-am gasit!am achizitionat de 4 zile un S40 1,6 d feeling de la un nene din curtea de arges, ce a adus-o din Franta.iata prima dintre probleme...meniu in limba franceza...stiu ca se poate schimba in lb engleza. va rog sa ma indrumati.alta...are oglinda pe dr accidentata...carcasa sparta si lipsa semnalizator. restul exista si functioneaza f bine... caut sa cumpar o carcasa gri metalizat si semnalizator...Va multumesc si voi mai aduce detalii despre mine si masina pe parcurs... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Bine ai venit printre noi !Schimbarea meniului o poti face doar la reprezentanta. Restul, le gasesti destul de usor cautind pe forum piese SH sau noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Bine ai venit! O sa-ti placa aici! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Bun venit!La cat s-au scumpit carburantii, cred ca vom fi tot mai multi cu diesel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Bun venit!Bien venue!uitam ca meniul e-n Franceza .Aici cu siguranta vei gasi pe cineva care sa te ajute :wav: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Felicitari si bun venit pe la noi.Meniul meu e in italiana si nu ma deranjeaza cu nimic.FELICITARI PENTRU ACHIZITIE Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post Bine ai venit in club! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2010 · Report post E beton in franceza, daca era in olandeza ce faceai ? Hai bine ai venit si sa o stapanesti sanatos si bani de aditiv pt DPF sa ai . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jan 2010 · Report post Salut! Bun venit printre noi. Sa o stapanesti sanatos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jan 2010 · Report post Salut si bine ai venit. Masina din Belgia si meniu in franceza dar stai linistit ca se intelege. La reprezentanta costa 800 lei sa schimbi deci mai bine lasa.Numai bine... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2010 · Report post 800 ron? ok invat franceza... va multumesc pt primirea calduroasa...pe cuv sunt impresionat!masina imi place f f f mult cum se tine pe drum fata de ce am avut(golf4 1,6 benzina) desi nici cu aceea nu mi-e rusine. nu o conduc f bine, ii mai opresc motorul ca nu sunt obisnuit cu diesel dar asta e invatam...oricum sunt in love de masina asta...o masina eleganta, f comoda si usor de condus dupa ce pleci de pe loc ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2010 · Report post Bine ai venit!Sa te bucuri de bijutera ta si sa aveti grija unul de altul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2010 · Report post Felicitari pentru achizitie! Sa te bucuri de ea (el) cat mai multi km!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2010 · Report post Salut ,si bine ai venit Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2010 · Report post Bravo tie.Mic, dar feeling .Am inceput sa invat olandeza si nu ma deranjeaza.Este totusi mult mai frumoasa limba franceza Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jan 2010 · Report post Bine-ai venit! Acum, sper ca vei ajunge si la intalniri,nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jan 2010 · Report post cand este urmatoarea intalnire?am facut revizia(filtre,ulei)...am ridicat masina pe rampa...am ramas surprins placut, ce lucratura!!...chiar e masina marca asta!va multumesc! si ma felicit pt alegerea facuta...ma declar fan VOLVO pe viata! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2010 · Report post Ne intalnim in fiecare joi, incepind cu ora 18:00, sus, in parcare la Polivalenta. Te asteptam acolo. La prima intalnire, nu uita de Red-Bull-ul pt Danyx Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2010 · Report post sorry...m-ai pierdut...ce e cu danyx, si cine este? am sa incerc sa vin...nu stiu dc o sa pot saptamanal dar am sa incerc...va salut! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2010 · Report post Danyx...e Danyx Il vei cunoaste joi, dar asa este o traditie in club: nou-venitii aduc cel putin cate o doza de Red-Bull pentru Danyx. De asemenea, daca faci greseli pe forum, pedeapsa este aceeasi eu stiu...Deci, te asteptam joi la 18:00 cu dozele pt Danyx Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2010 · Report post Bine ai venit ! Drum bun cu o masina minunata ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Apr 2010 · Report post Bine ai venit...ai sa simti masina din plin.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Apr 2010 · Report post Bine-ai venit printre noi si felicitari pt masina! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Apr 2010 · Report post Bun venit!Sa te bucuri de ea km fara nr Share this post Link to post Share on other sites