Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

criss

dezmenbrez 850 t5 1997

235 posts in this topic

am dus toate fiarele.

caroseria+punti+alte fiare=395 lei

bloc motor+pistoane+galerie+bare fata+spate+pistoane(tot aluminiul)240 lei

ptr irinellus:am spus in mesajul de aseara sa dati un bip sau un sms ptr piese.acum am vazut mesajul de la tine dar este tirziu,am dus tot ce vreai tu.mai sunt multe oprite dar nu se vind la kg

alex,ti-am pastrat evacuarea si intinzatorul.poti veni ca sunt acasa maine.

Asta este...o sa te sun cand ajung in capitala de Paste si dau o fuga pe la tine sa vedem ce a mai ramas prin curte... 8)

astazi am facut inventarul amanuntit a ceea ce mi-a ramas.

maine o sa postez lista cu toate piesele,poate va ajuta cu ceva daca l-e vedeti afisate.

tot ce a fost uzat sau am considerat ca nu mai merge folosit a ajuns la gunoi sau la fier vechi.

AU MAI PLECAT:

TRAPA

PLACUTE FATA

CARCASA FILTRU AER

INTINZATOR JOS

ESAPAMENT

GEAM MIC STG

BUTON TRAPA

poate intereseaza:

motorase sterg.faruri,motor sterg.parbriz,oglinzi exterioare,brate stergator+semnal,calculator,butoane,motorase dirijare aer,lampi semnal mici(aripa),bobina inductie,panou comanda clima,inchidere spate+rezervor,electromotor,capac delco+fise,motoras relanti,faruri,stop stg,4 usi complete,aeroterma,electroventilator,capota fata+spate,ambreiaj complet,pompa frina+ambreiaj,abs+tracs,caseta+pompa servo,4 discuri,amortizoare fata,compresor+radiator a/c,radiator cooler,cric,telescop portbagaj,bieleta antiruliu,bascula dr,timonerie,consola volan,masca suport faruri,vas expansiune,vas spalator parbriz+pompita,pompa ulei,balamale,opritor usi,tubulatura turbo,luneta,baie ulei,brate stergator parbriz,aripi fata,vibrochen+5 biele,planetare,chiulasa completa+axe+capac axe,pedalier,rezervor,pompa benzina,sonda benzina,tranzistor aeroterma,senzor airbag,etrieri,arcuri,5 roti 16''............0767671303...........

acum cca o saptamina m-a sunat cineva din iasi ptr acte.nu am pastrat nr de tel dar il anunt ca recarosarea costa maximum 1200 lei ptr un volvo.daca vede msj-ul si mai este interesat sa ma sune ca dupa paste duc si actele la politie.sa nu se intimple cum am facut cu caroseria si fiarele dupa ce le-am dus au sunat telefoanele in draci.0767671303

Eu am fost Sambata si am luat ceva bunatati de la criss... confirm faptul ca este prompt si f.f.f.f. ok ca om !

La fel si eu !!!

AU MAI PLECAT ASTAZI:

CASETA+POMPA SERVODIRECTIE

CEASURI BORD

TOATE BUTOANELE

SCRUMIERA FATA

CEL MAI BINE ESTE SA SUNATI CA S-A FACUT FRUMOS AFARA SI DACA STAU LA CURTE IMI PETREC TIMPUL MAI MULT PE AFARA.PLUS DEASTA DISCUTAM ALTFEL LA TELEFON

0767671303

masina am dus-o la fier vechi,dupa paste predau si actele la politie,am dat multe piese,tot atit de multe am aruncat la gunoi asa ca iti multumesc da intentie.te pup.

Salut Criss!

Un foarte bun coleg de pe forum (ROBERTO) are o mare problema la ambreiaj (i-a picat volanta bimasica ) dar din cate am citit pe net s-ar potrivi la el cea simpla de pe 850 T5 . Daca te rugam fff mult poti face o poza,doua la volanta ta sa le vedem si noi si daca e in stare buna te scapam de ea.

MULTUMESC!

sigur ca da .trebuie sa ies sa cumpar baterii la aparat,dar sunt singur cu copilul si aici ploua si nu vreau sa-l scot ca a facut temperatura azinoapte

marian 78 daca ai un nr de cosmote lasa-l si te sun cind sunt gata

poze cu un telefon.nu am iesit si aveam un tel bunicel dar nu gaseam cd-ul bluetooth

post-1702-12877877082629_thumb.jpg

post-1702-12877877086562_thumb.jpg

post-1702-1287787709096_thumb.jpg

post-1702-12877877082629_thumb.jpg

post-1702-12877877086562_thumb.jpg

post-1702-1287787709096_thumb.jpg

:D Mdea ,e aceeasi volanta !

Sa vedem ce vrea Roberto ,ca e o mica problema cu discul  ,al lui are 23 caneluri la interior ,asta de 850 T5 doar 20. Ne mai trebuie un disc de ambreiaj de 23 cm in diametru ,neaparat sa aiba arcuri (caci astea care vin pe volanta bimasica nu au) ,si cu 23 caneluri la interior (unde se fixeaza pe axul cutiei). Tinem legatura!

ok sefu'.

minus macarale geam spate.

verificati pag 13 poate va intereseaza ceva

din pomelnicul de la pag 13 au plecat astazi:

-cutie viteze

-planetare

-faruri

-aripi fata

-motoras relanti

-5 roti.

toate la un singur cumparator

pe cat ai dat toate astea de sus inclusiv jantele?

1800

omul a stiut sa faca afaceri.a sunat,a venit,am batut palma si amindoi am fost multumiti.

eu cred ca asa se procedeaza.si a venit cam de la capatul tarii(aproape de).bravo lui

mai tin talonul si cartea masinii pina in jurul datei de 17.04 apoi ma duc sa o radiez definitiv.daca este cineva interesat de acte sa ma sune.sunt 2 baieti pe forum pe care i-ar fi interesat actele dar nu au mai dat nici un semn.in afara de adi2727 care nu era hotarit.0767671303.

mai am usi,capote,pompe(frina,ambreiaj,benzina,ulei),arcuri,etrieri,discuri,ambreiaj complet,abs+tracs,luneta,chiulasa completa,vibrochen+biele,electrica,timonerie,bascula dr,etc