Posted 19 Jan 2010 · Report post Se vand urmatoarele masiniVolvo XC90 D5An fabricatie: 2006Kilometri: 130 KmMotor: 5 in linieTransmisie: 5+1 manualPutere: 185 CPCapacitate: 2,401ccMotorizare: DieselExterior: NegruInterior: Piele Soft Antracite BlackNumar proprietari: 1Dotari:-Scaune fata incalzite-Senzor de ploaie- Volan reglabil pe inaltime si telescopic (coloana deformabila)Sistem audio Premium Sound, 12 difuzoare, Amplif. 4x70W, Dolby Pro-LogicCD player 6 disc cu MP3- Comenzi audio pe volan- Computer de bordInchidere centralizata cu telecomanda- DSTC - Sistem dinamic control tractiune si stabilitate- EBA - Asistare la franarea de urgenta- Proiectoare de ceata- Pilot automat- Reglaj temperatura separat sofer / pasager- Geamuri electrice fata / spate (automate fata)- Scaune fata ajustabile pe inaltime cu suport lombar reglabilPret cu TVA: 32.000 EURVolvo XC90 D5 momentumAn fabricatie: 2008Kilometri: 8500 KmMotor: 5 in linieTransmisie: 5+1 geatronicPutere: 185Capacitate: 2400 ccMotorizare: DieselExterior: Oyster Grey pearlInterior: Tapiterie Piele Offblack / CalciteNumar proprietari: 1Dotari:-Scaune fata incalzite-Senzor de ploaie- Volan reglabil pe inaltime si telescopic (coloana deformabila)- Radio CD player 1 disc High Performance, 8 difuzoare, Amplif. 4x40W - Comenzi audio pe volan- Computer de bord- Pilot automat- Oglinzi electrice si incalziteInchidere centralizata cu telecomanda- DSTC - Sistem dinamic control tractiune si stabilitate- EBA - Asistare la franarea de urgenta- Proiectoare de ceata- Pilot automat- Reglaj temperatura separat sofer / pasager- Geamuri electrice fata / spate (automate fata)- Scaune fata ajustabile pe inaltime cu suport lombar reglabilPret cu TVA:36.000 EURModel:Volvo S80An fabricatie: 2006Kilometri: 60000 KmMotor: 5 in linieTransmisie: 5+1 geatronicPutere: 185 CPCapacitate: 2,401ccMotorizare: DieselExterior: GriInterior: Piele Soft Antracite BlackNumar proprietari: 1Dotari:-Scaune fata incalzite-Senzor de ploaie- Volan reglabil pe inaltime si telescopic (coloana deformabila)Sistem audio Premium Sound, 12 difuzoare, Amplif. 4x70W, Dolby Pro-Logic-CD player 6 disc cu MP3- Comenzi audio pe volan- Computer de bord-Inchidere centralizata cu telecomanda- DSTC - Sistem dinamic control tractiune si stabilitate- EBA - Asistare la franarea de urgenta- Proiectoare de ceata- Pilot automat- Reglaj temperatura separat sofer / pasager- Geamuri electrice fata / spate (automate fata)- Scaune fata ajustabile pe inaltime cu suport lombar reglabilPret cu TVA:29.000 EUR Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post @dasautohaus,Hai bre lasati-o dracu...Cum vindeti voi XC90 D5 Momentum (MY08), masina rulata cu 30,000 Eur + TVA, cand eu vand XC90 MY2010 Summum (7 locuri), masina noua cu 32,992 Eur + TVA?Best,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post Lasa-i bre ca fraier e ala care da, nu ala care cere Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post Alex,Ai si tu dreptate aici Best,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post Eu am niste preturi pe care le expun, nu le fac eu. Sincer nu cred ca e nevoie de comentarii rautacioase. Probabil ca sunt un pic mai scumpe decat e piata auto in momentul de fata, dar sa tinem cont ca:-sunt masini de showroom-au si dotari optionale, nu doar cele standard-se da garantie pe ele Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post @dasautohaus,daca ai fi dat un telefon la reprezentanta ai fi vazut ce inseamna Volvo XC90 in momentul de fata ca si pret. Si la reprezentanta nu ti-o da din showroom, ci ti-o aduce de la fabrica Si iti da si producatorul garantie Poate-s eu mai acid asa, insa intotdeauna inainte sa targetez un segment bine definit de clienti (cum este un club al posesorilor de Volvo), ma interesez sa vad ce oferte sunt pentru ei in piata. Cu alte cuvinte "It's elementary, my dear Watson" ( sunt rau, stiu )Best,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post @dasautohaus,daca ai fi dat un telefon la reprezentanta ai fi vazut ce inseamna Volvo XC90 in momentul de fata ca si pret. Si la reprezentanta nu ti-o da din showroom, ci ti-o aduce de la fabrica Si iti da si producatorul garantie Poate-s eu mai acid asa, insa intotdeauna inainte sa targetez un segment bine definit de clienti (cum este un club al posesorilor de Volvo), ma interesez sa vad ce oferte sunt pentru ei in piata. Cu alte cuvinte "It's elementary, my dear Watson" ( sunt rau, stiu )Best,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post Oricum ai da-o, nu iese si pace. 1. Reprezentanta Volvo Piatra Neamt? O fi deschis NSC-ul din Germania showroom pe la noi!?2. Da, oferta o fi de la Iasi insa vorbim de masini vechi (rulate sau uzate moral). Eu povesteam cum ca pe piata exista oferte financiare Volvo pentru masini noi superioare celor din 2006. Ma rog o fi si aici ca la vin, cu cat zace mai mult cu atat e mai scumpa. Deci, asadar, in concluzie, care va zica, dupa cum spuneam..scump dom'le, vinzi scump al dracu. Ai cheltuieli operationale mari? Si sper ca masinile astea de le vinzi tu sunt doar in regim de consignatie la voi si nu v-a prostit Tester in halul asta. Da' nu-ti fa probleme, le dai tu pana la urma, stii vorba aceea (n-am zis "aia", ca deh, trebuie sa ma exprim elevat la solicitarea ta) la fiecare 3 secunde se naste un prost, totul este sa-l gasesti. Hai bafta la vanzareBest,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post masinile au fost expuse in vitrine de fitze, deci la pretul de catalog adauga: parcarea, paza si spalatul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post @godfather unde ai jobul?parca era la o reprezentanta volvogresesc? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post Au fost odata ca-n povesti aceste preturi pt Sh /2008 in Germania,Olanda. Dar mai intrevine si tehnica de vinzare si manipulare a clientului . Important sa ne avem bine cu totii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post @feraru3333Nu gresesti. La Primus sunt de vreo 6 ani. Vai mie, dar ce am imbatranit Best,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2010 · Report post @feraru3333Nu gresesti. La Primus sunt de vreo 6 ani. Vai mie, dar ce am imbatranit Best,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jan 2010 · Report post Ma bucur ca ne-am inteles pana la urma si ca fiecare e impacat cu fiecare. Asadar.....care cumpara? Fara sa jignesc pe nimeni, nici macar sa am aceasta intentie, daca vreti va trimit un pret la care se adauga si dotarile optionale care se pun si ele la pretul final. Fara acele dotari masinile sunt cu cca 8-10 mii euro mai ieftine , daca nu ma insel.Respect si bere Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jan 2010 · Report post Aoleu nimeni Stai chill ca aici pe forum .. se dau cam greu masini noi Si avand in vedere faptul ca la Godfather adica la Primus adica la reprezentanta OFICIALA Volvo Romania pretul este mai mic ca la voi sau asemenator pentru o masina NOUA cu ZERO KM Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jan 2010 · Report post Probabil tu crezi ca noi nu ne cumparam masini VOLVO,pentru ca nu avem de unde,si acum gata,ai aparut tu ,sa ne binecuvantezi Ai cam gresit,cand ai decis sa faci samsareala cu VOLVO.Spor la vanzare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jan 2010 · Report post nu mai speriati omullasati sa vedem ce mai spune,ca este interesant Share this post Link to post Share on other sites