Posted 30 Jul 2007 · Report post Am lovit masina intr-o statie peco...ne-am ciocnit doi grabiti..asta e...se mai intampla..problema e de unde iau semnalizator dreapta de ala fumuriu..si unde imi prinde spoilerul la loc ca e putin deplasat.Va rog ajutati-ma!!!Nu am nici casco asa ca tre sa o fac eu.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jul 2007 · Report post Pe asigurare sau pe cont propriu vrei sa faci toate? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jul 2007 · Report post !Nu am nici casco asa ca tre sa o fac eu.... cred ca o face pe cont propriu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2007 · Report post o fac singur problema cu spoilerul am rezolvat-o insa nu stiu de unde sa iau lampa de semnalizare ca la volvo e 3 milioane si vine in 10 zile...scump rau... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2007 · Report post pai vb cu midnightcaller daca poate sa iti aduca de la partsforvolvos. e vreo 20 de euro + transport. acu nu stiu cat ar fi transportul dar fa-i si tu o intrebare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jul 2007 · Report post Eu am incercat sa dau de el pe messenger, dar nu raspunde Si nici nu vreau sa-mi fac momentan reclama la magazin pentru ca in mod cert n-as face fata la atatea comenzi dintr-o data... In curand @mar33: parca ti-am dat un pret de 70RON pe messenger... vezi si tu ca nu mai stiu exact, daca vrei iti dau un pret exact. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Aug 2007 · Report post e de vanzare masina? ca parca am vazut-o pe autovit Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2007 · Report post Da. O vand 7.900 negociabil! 0767018922 Share this post Link to post Share on other sites