Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sabau Raul

Vand toba sport cu leduri folosita pe un 440

17 posts in this topic

Vand toba sport din inox deci nu rugineste cu leduri cu 2 aerisiri suna foarte bine am folosito pe volvo 440 suna foarte frumos motivul e ca am luat toba originala de volvo deci pretul e de 200 de ron eu am dat 300 de ron pe ea are aproape 1 an de cand o am. Ledurile sunt functionabile.

No offence, da' stii ca beculetzele la esapament sunt cam "coca tuning" nu ?! ;D

Poti pune niste poze? Eu nu am vazut pana acum toba cu leduri. Cred  :D

ei nu ai vazut, uite aici  :D

Lasa-ti omul sa-si vanda toba cu led-uri.  :D

post-495-1287787385433_thumb.jpg

post-495-12877873854535_thumb.jpg

post-495-1287787385433_thumb.jpg

post-495-12877873854535_thumb.jpg

Nu nu am vazut, asa cum banuiam si ma abtin de la orice comentariu asupra "chestiei"

@Sabau, mult succes la vanzare. Cred ca o dai mult mai repede pe okazii.ro

Ce culoare au ledurile?

Faci schimb cu un cd de agatat la oglinda retrovizoare(cica nu te ia radarul) si mai dau si un semn cu NIKE de lipit pe luneta( e din ala misto,nu caricatura daia din targ ;) )

E hai ma nu fiti rai!Lasati omul sa isi vanda marfa!

Hey fratilor este vorba despre toba finala are leduri nu doar capatul de ornament care l-ati pus voi in poze o sa fac poze maine la toba si la masina sa vedeti despre ce este vorba nu este vorba doar despre acele capaturi care se pot monta pe toba este vorba despre toba finala. Iar cu chesti de genu semn nike si cd poti sa le pastrezi eu ma gandeam ca este un pusti care vrea pe acest forum si poate o  sa o ia daca nu o sa o dau aici nu ii nici-o problema cred ca am postat bine unde am postat nu vad de ce atata facut misto si rautate din partea unora de pe forum cand am intrat in acest forum am intrat sa cunosc oameni cu care se poate vb nu oameni care fac misto. Pacat ca sunt si din astia pe forum.

hai ca am glumit, ce naiba de te-aprinzi asa. Daca facem o gluma (chiar si negustata) nu mai sintem "oameni cu care se poate vb" ?

Please.

:3some:

Mie imi pare si mai rau ca exista "oameni din astia" care cumpara toba cu leduri. :P

Hey eu unu am luato nestind ca are leduri deci asa ca am scuze:):).Oricum cine ii interesat sa o cumpere mai este inca de vanzare:))

da pune odata pozele alea ca sint tare curios

poate dau bine noaptea

Plec la o nunta astazi revin si cu pozele pe maine pe saptamana ce vine o sa revin si cu pozele.Toate cele bune.

Frate Sabau, nu te supara ca n-ai de ce. Citeste inca o data TOT topicul si fa abstractie ca-i toba ta.... eu m-am cracanat de ris... super tare

Hey eu unu am luato nestind ca are leduri deci asa ca am scuze..........

.........

Eu zic sa o vand pt ca asa vreau eu sa o vand nu-mi poti spune u andreos ce sa fac cu ea:)):)):))

Guest
This topic is now closed to further replies.