Posted 14 Jun 2010 · Report post Să sperăm că există ÅŸi mai fraieri... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2010 · Report post deci din toate masinile care le am desfacut nici una nu avea asa ceva :(ce mai aveau prin ele erau car kituri nokia da si alea cu fire smulse Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2010 · Report post Ma intereseaza un alternator pentru S60 d5 2,4 diesel din 2003. Rulmentul de la al meu a inceput sa huruie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2010 · Report post am alternator la 300 ron complet Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2010 · Report post Trimite-mi catalizatorul de S60 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2010 · Report post Tks!Maine dimineatza te sun ca sa-mi trimiti alternatorul!Banuiesc ca are aceeasi putere de amperaj, nu?Proiector stanga fata ai?ma intereseaza si un capacel pentru janta. Azi l-am pierdut. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2010 · Report post salut..un stop dreapta mai ai?s daca da ce bani vrei pe el? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2010 · Report post Suna ma si iti trimit alternatorul el este de pe diesel dar oricum poti puna placa de pe ala a tausi stop dreapta am la 250 ron Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post ÃŽncă o întrebare "capcană" : are vreunul din Volvourile care le dezmembrezi HU 803 cu telecomandă? Dacă da, vreau telecomanda... Un bloc de lumini pentru modelul 2004 cât face?PS: telecomanda seamănă cu /forum/index.php?action=dlattach;topic=8126.0;attach=33692;image">asta, dar trebuie să fie pt HU 803, nu-Å£i ÅŸtiu zice exact modelul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post Doctore telecomanda asta este pt TV, deci nu prea ai ce face la tine cu ea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post Păi, dacă are AM/FM ÅŸi alte-alea, nu poa' să meargă ÅŸi la HU, că doar are senzor IR, scrie în VADIS... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post Am avut cu hu 803 dar fara telecomenzi si alte treburi bloc lumini 150 ron Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post Blocul de lumini are ÅŸi track pentru proiectorele ceaÅ£ă (maÅŸina de pe care îl iei avea proiectoare)?Dar scut metalic la motor are vreuna? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Jun 2010 · Report post am si cu proiectoare am si fara cum doresti iar scut metalic nu avea nici una si nu cred ca este o dotare din fabrica Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2010 · Report post Scutul metalic este un produs aftermarket (adică nu se instalează în fabrică) dar speram ca cineva să-ÅŸi fi instalat, ca ÅŸi cu iMIV-ul. Merci, oricumLegat de blocul de lumini, trebuie să mai studiez ÅŸi, dacă-mi trebuie, te anunÅ£. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2010 · Report post pret ptr compresor d5 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2010 · Report post ma intereseaza 4 capace de la jante(capacelele alea mici) daca mai ai asa ceva...poti sa mi zici si un pret te rog? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jun 2010 · Report post 100 ron toate 4 dar nustiu sigur daca merg la s 40 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jun 2010 · Report post ÃŽmi spui cât ceri pe următoarele, dacă le ai:- suport pentru ochelarii de soare (ăla care se montează pe plafon, unde se poate pune ÅŸi mâner);- o boxă mare din uÅŸa faÅ£ă;- subwooferul din porbagaj. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jun 2010 · Report post deci suport nu a avut nici o masina boxa din portiera o am la 80 leisubwofer in portbagaj iarasi nu am gasit la nici o masina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jun 2010 · Report post Pai SW in porkbagaj o sa găseÈ™ti numai la V70/XC70 . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jun 2010 · Report post zii lui Ionut de V70/XC70 ... el are numa masini frumoase in parc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jun 2010 · Report post La 150 de lei, mă interesează blocul de lumini. ÃŽmi trebuie din 2004, negru, cu pistă pentru proiectoarele de ceaÅ£ă ÅŸi fără comandă pentru uÅŸa rezervorului, ca ăla din poză [attachthumb=#]Mă mai interesează o scrumieră neagră ÅŸi o brichetă. Dă-mi niÅŸte preÅ£uri ÅŸi te sun eu. Merci! PS: Mareanboss, cum sunt frumoase, dacă sunt S60-uri?! hehehe Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jun 2010 · Report post pai nu stiu cum dar, surpriza sau nu ... sunt frumoase cu spume .... Share this post Link to post Share on other sites