Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ionutz_lup

dezmembrez 10 buc volvo s 60: d5,2.0t,2.4t,2.3t5

345 posts in this topic

deci am 2004 negru doar ca nu are pisa de proiectoare dar putem pune una de la un 2002 ;Dla 150 d lei merge :Pam si bricheta si scrumiera cred

Dă-mi, te rog ÅŸi niÅŸte preÅ£uri pentru releul ÅŸi soclurile de care vorbesc aici: /forum/index.php/topic,9517.msg112734.html#msg112734.">http://www.volvo-club.ro/forum/index.php/topic,9517.msg112734.html#msg112734.

Nu trimite coletul până nu ÅŸtiu dacă nu-mi trebuie ÅŸi astea!!!

Too late... coletul a ajuns deja la mine. E exact ceea ce trebuie, mai rămâne să vedem dacă funcÅ£ionează  ;D

Merci frumos, Ionuţ! Zi-mi preţurile pentru socluri, te rog.

Salut, Ionuţ!

Nu-Å£i mai trimit blocul de lumini înapoi, pentru că am rezolvat problema, preluând părÅ£i din el ÅŸi combinându-le cu ce aveam eu. Deci, a fost bun, până la urmă.  ;D

Legat de motorul uÅŸiÅ£ei de la rezervor, nu ÅŸtiu dacă potriveÅŸte de pe S60 RHD pe V70 LHD...  :( ... în VADIS, îmi dă part numbers diferite.

Te sun mâine  ;D

Ce-ai patit doctore cu motorasul de la usita rezervor?

Salut, Ionuţ!

Nu-Å£i mai trimit blocul de lumini înapoi, pentru că am rezolvat problema, preluând părÅ£i din el ÅŸi combinându-le cu ce aveam eu. Deci, a fost bun, până la urmă.  ;D

Legat de motorul uÅŸiÅ£ei de la rezervor, nu ÅŸtiu dacă potriveÅŸte de pe S60 RHD pe V70 LHD...  :( ... în VADIS, îmi dă part numbers diferite.

Te sun mâine  ;D

Cred că s-a ars, că lasă copiii care se joacă pe lângă maÅŸină să-mi bage nisip în rezervor... hehehe  :'(

banuiesc ca stii ca acea usita buclucasa nu se incuie odata cu usile ... Se incuie dupa un anumit timp dupa ce incui masina sau/si de la o anumita viteza in sus. For safety reason. Sa vezi daca merge, incuie si verifica dupa o juma de ora daca mai poti sa o deschizi.

Of course I know... dar am găsit-o deblocată dimineaÅ£a, după ceva mai mult de 10 minute  ;D (atât era la mine, când funcÅ£iona). Am ÅŸi dus-o la doctor, care mi-a zis că motoraÅŸul e kaputt  :(

In this case, one more investment. Hehehe :D

Of course I know... dar am găsit-o deblocată dimineaÅ£a, după ceva mai mult de 10 minute  ;D (atât era la mine, când funcÅ£iona). Am ÅŸi dus-o la doctor, care mi-a zis că motoraÅŸul e kaputt  :(

Yeah... ÅŸit hepăns... hehehe  :(

Motorasul e bun, dintii de la rotita melcata se rup. Eu am reusit sa-i repar 3 dinti dar e munca de chinez.

Păi, nu ÅŸtiu, nu se aude deloc motoraÅŸul (am fost în stare să stau, cu cronometrul, cu urechea pe maÅŸină... hehehe- cine m-a văzut a zis că-s sărit  ;D), plus că a zis nenea mecanicu'.

Si la mine era stricat motorasul dar si l-am reparat cu unul ca nou si am modificat si timpul de inchidere zero adica odata cu usile

eu zic ca e acelasi motoras dami o poza cu el ceva si te anunt :D

Din păcate, nu am poză ÅŸi nici nu-i pot face. că nu e demontat, încă. Din schiÅ£ele alea din VADIS nu-mi dau seama dacă sunt asemănătoare sau nu...

Oricum, se pare că am găsit de V70.  ;D

Bine ai venit pe forum!

Nu crezi că ar trebui să dai mai multe detalii? Ce maÅŸină, din ce an, ce motorizare etc.? Ce fulie? Ce part no?

La Alex ai încercat?

PS: vezi ÅŸi de profilul ăla...  ;D

Hai sa il lasam p Alex ca are topicul lui ;Dpai daca e fulie pt d5 am si este 50 d euro

Ptr al meu V70 tulumba de la servo?

de servofrana era vorba dar am reparat-o

zici u 

Ai fost avertizat ca se va sterge postul   ;)

zici u 

Ai fost avertizat ca se va sterge postul   ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.