Posted 10 Feb 2010 · Report post Bunadoresc sa fac schimb de amortizoare pentru un S60 D5 din 2001 si nu pre stiu ce sa aleg. V-as fi recunoscator pentru orice sugestie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Feb 2010 · Report post pai le vrei tot stock sau vrei sa faci un upgrade (mai sportiv, mai confortabil...) ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Feb 2010 · Report post Unul dintre motivele pentru care vreau sa le schimb este ca sunt cam rigide. M-ar interesa o varianta mai confortabila. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Feb 2010 · Report post S60 rigid? Chiar vreau sa o vad si pe asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Feb 2010 · Report post probabil are vreo varianta sport pe ea si el nu stie Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Feb 2010 · Report post nu cred ca are el vreo variante sport da sincer s 60 ul comparativ cu alte masinai pe care le am avut de ex audi a 6 ,vw passat si bora este foarte rigid :(noroc de scaunele confortabile care compenseaza ;)da ma gandeasc ca asa sunt toate nui un caz singular Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Feb 2010 · Report post depinde si cum se interpreteaza ideea de rigid si as fi putut spune ca dupa ce am avut o astra g si am trecut la S40 mi s-a parut rigid dar mie mi-a placut Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2010 · Report post @Ionutz singurul Volvo cu suspensie mai rigida este C30,l restul sunt barci, nu stiu cum compari tu cu bora care nu are suspensie independenta deci e super rigida . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2010 · Report post Daca nu mai ai amortizoarele originale, vezi ca la unele S60-uri sunt trecute tipurile de amortizoare folosite, pe placuta de identificare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2010 · Report post S 40-ul meu are amorizoare stock si e foarte rigid.Cand am cerut o oferta de piese la un magazin online, la vin-ul masinii mele le-a dat S40 Sporty.Exista oare si varianta asta, ca de asa ceva am auzit doar la Fiat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2010 · Report post S 40-ul meu are amorizoare stock si e foarte rigid.Cand am cerut o oferta de piese la un magazin online, la vin-ul masinii mele le-a dat S40 Sporty.Exista oare si varianta asta, ca de asa ceva am auzit doar la Fiat.exista la mai multe marci,la acele modele unde masina vine cu sasiu sport,pachet sport ce consta in sasiu coborat suspensie sport si alte chestii ce fac masina sa fie mai sportiva.acum nu stiu daca si la volvo e asa ceva in afara de R-Design Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2010 · Report post A mea e scandura, arcuri+telescoape sachs rosii, are vreo 3 degete intre roti si caroserie. Daca proprietarul dinainte era maniac cum a fost cazul la mine, te trezesti cu niste suspensii care sparg pietrele de la rinichi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Feb 2010 · Report post S40\C30\V50\C70 au 3 variante de suspensie, sport, dynamic si confort si se diferentiaza prin arcuri, bari de rigidizare, amortizoare, reglaje, etc diferite.A mea a venit cu dynamic credca, cert e ca e mult prea rigida pentru drumurile noastre. Share this post Link to post Share on other sites