Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rand

Dezmembrez Volvo V40 2.0T 2001

265 posts in this topic

Exact

si iti multumesc inca o data. Am mers pe zapada cu ele si am stat super. ca tot veni vorba...nu peste mult trebuie sa le pun iar.

Centura de la sofer, ma intereseaza si pe mine, daca se potriveste pe S60, din 2001. Ca a mea a stricat-o un prieten, a tras de ea pana a dat-o peste cap si nu mai intra la loc in stalp

ma cam indoiesc ca ar potrivi... daca daca crezi ca potriveste iti stau la dispozitie.

salut!!! Jantele sunt de 15, cu 4 găuri?

Dacă da, cam în ce stare sunt ÅŸi cu cât le dai?

Vreau măcar două

jantele au fost de 16" cu 4 gauri dar le-am vandut la inceputul anului.

Masina este model 2001!!! (phase2)

Preturile sunt negociabile!

Livrarea in tara se face prin CARGUS sau alt curier cu plata ramburs. In cazul in care apar probleme (piesa nu se potriveste, nu corespunde cu prezentarea) piesa se poate returna.

telefon 0747/142874 sau rhusau@yahoo.com

spune si mie,ca parca am inteles ca ai condus-o,cum se comportau amortizoarele fata; de pe alte topicuri am inteles ca multi se cam plang ca se simt gropile. la a mea la gropi cam troncane,astept un sfat si daca poti sa-mi spui ce fel de amortizoare sunt,cu ulei,arc,etc,chiar nu stiu,merci

Pe langa asta care o dezmembrez am mai avut inca un 2.0T din 2001 pe care l-am adus din Germania si l-am tinut ~2 luni de zile. Ambele erau cu sasiu Comfort. Amortizau foarte bine denivelarile si drumurile proaste din Romania.

S/V40 troncane la gropi din cauza flanselor rupte sau a bucselor de la bara stabilizatoare uzate.

De la masina asta le-am vandut... si flansele si bucsele.

Volvo care il am acuma, T4, este cu sasiu Dynamic. Hmm, simte orice denivelare si groapa.

Salut , cum putem stii ce fel de sasiu avem ? si la mine sunt cam duse bucsele de bara stabilizatoare ! insa in rest totul e ok...am 31.000km pe Romania si nu am schimbat nimic ....inca ....!

Ok,merci,astept sa-i raspunzi lu' dj claudiu!

Nu te supara ca abuzez,dar am observat pe mai multe topicuri ca esti unul dintre cei care stiu multe despre masinutele noastre ;)

Standard, doar T4 vine cu suspensie Dynamic. Si o simti, nutrebuie sa fii expert in asta.

exista un cod de culori (arcuri si amortizoare) care diferentieaza Comfort de Dynamic (cred ca mai este si Sport). ar trebui sa arunc o privire in Vadis.

Salut as dori ruloul si etajera din spate bancheta.. daca este dudus_23@yahoo.com

multumesc

Ruloul l-am vandut, nu il mai am.

Partea din spatele banchetei o mai am inca.

Cele de pe aripa le-am vandut.

Mai am doar bandoul cu blocuri optice de pe hayon.

Salut!M ar interesa si pe mine daca mai ai un amortizor de hayon ca unu din ale mele si a dat duhul (uleiul )... :D

Da, am  amortizoare hayon.

15 euro bucata sau 25 euro ambele bucati.

saluat,am si eu nevoie de proiector stanga pt v40 2001  ,un pret te rog.ms

Masina nu a avut proiectoare de ceata. Sorry

radu, zi-mi si mie cam cu cat trece o caseta de directie de v40, tu cu cat ai dat-o??

eu am dat-o ieftin... 150 de euro in vara trecuta.