Posted 2 Jan 2008 · Report post Lateral sunt doi senzori pentru airbag . Unul pe stalpul din spatele usii fata (B-pillar) si unul pe stalpul din spatele usii spate (C-pillar).Se pare ca au acelasi cod, deci sunt identici. Doresti doar unul?Pret 90 euro bucata, 150 euro ambii senzori (B+C). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2008 · Report post Vasul e bun, il dau cu 100RON. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2008 · Report post Pompa de benzina din rezervor o ai? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2008 · Report post Da, pompa din rezervor o mai am si o dau cu 200 de euro completa. muadDib acuma seara am pus la Cargus vasul de expansiune Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jan 2008 · Report post Thanks! Sunt cu ochii pe ei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2008 · Report post m-ar interesa te rog, ce piese mai ai din masina. in primul rand daca mai ai gentile si care e ultimul pret si daca sunt cu cauciucuri si daca da de caremultumesc mult Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2008 · Report post muadDib acuma seara am pus la Cargus vasul de expansiune Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2008 · Report post m-ar interesa te rog, ce piese mai ai din masina. in primul rand daca mai ai gentile si care e ultimul pret si daca sunt cu cauciucuri si daca da de caremultumesc mult Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2008 · Report post Salutare! Am a vut si eu o belea, a se citi accident frontal, cu al meu S40 1.9D. Daca mai ai piese cred ca voi fi interesat. Urmeaza acum sa vad exact pagubele si ce piese imi trebuie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2008 · Report post Imi pare rau de patanie... si daca apelezi aici banuiesc ca nu a fost nici CASCO. Pe fata nu prea mai am piese. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jan 2008 · Report post Salut, cu cat vinzi sigla fata cu VOLVO? adica traversa si patratelul cu semnul Volvo.nu imi trebuie masca, numai sigla de pe ea , Daca o mai ai si e de vanzare, da-mi te rog un mail pe classlexion@yahoo.com . MerciO zi buna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2008 · Report post Sigla a plecat anul trecut cu grila cu tot. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Feb 2008 · Report post Din partea fata mai exista doar capul de sasiu (traversa metalica dintre lonjeroane incare vine prinsa bara fata) si puntea fata completa.Restul a fost fie avariate fie vandute. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Feb 2008 · Report post Oferta zilei:- amortizoare fata (2 bucati) 200RON perechea- burdufuri protectie amortizoare (2 bucati) 50RON perechea- arcuri fata (2 bucati) 300RON perecheaAm vandut flansele de amortizor fata si piesele astea le am demontate.Livrare imediata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Feb 2008 · Report post Salut,Din interior mai ai volanul? Doar volanul, far airbag fara consola sau coloana . doar cel pe care pui mainile Daca il ai, care este pretul? Si cred ca se potriveste la un V40 din 2001 , motor 1,6.....Merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Feb 2008 · Report post Si volanul l-am dat... Era de ala simplu de plastic, dar nu foarte uzat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Feb 2008 · Report post Salut , imi trebuie si mie un suport motor(adik bucsa motor frontala) , ala din fata nu lateralele , mai ai asa ceva ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Feb 2008 · Report post Suportii motor ii mai am, mai putin cel mare hidraulic care a crapat din cauza deformarii lonjeronului.Singura problema este ca suportii difera de la motor la motor. Daca imi dai un cod de piesa, sau o poza pot sa-ti spun daca sunt compatibili sau nu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2008 · Report post Sigla a plecat anul trecut cu grila cu tot. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2008 · Report post @fanu: nu incurajam falsurile, asa ca te rog sa fie ultima intrebare pe aceasta tema. Asta-i legea, o respectam, cu bune sau cu rele. Nu ne convine, UE e deschisaMultumesc pentru intelegere. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2008 · Report post Masina nu avea taxa de prima inmatriculare platita, de asta am luat si decizia de a o dezmembra. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2008 · Report post salutariam nevoie de electro-ventilator pt un s40 2001 sfarsit ,1.9 tdi ,sper ca se potrivesc si m-ar interesa cat costa multumesc,o seara buna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2008 · Report post La mine este cu 2 ventilatoare ca si acesta:Pretul este de 150 de euro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2008 · Report post salut. am si eu nevoie de parbriz daca il mai ai .. si de rama de la oglinda dreapta ( passager ) .. doar rama aia neagra .. nu si capacu .astept raspuns.. multumesc anticipat ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2008 · Report post Parbrizul e spart.Oglinda dreapta e intreaga 100% si o vand asa, nu o mai descompun.Doar aia de pe partea soferului o dau pe bucati(capacul deja a plecat, a mai ramas sticla si rama aia neagra) Share this post Link to post Share on other sites