Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BiriV

Dezmembrez Ghizmo: Volvo S40 2002 (Phase 2) T4 modificat

39 posts in this topic

Detalii despre masina (inclusiv poze si modificari/upgrade-uri), precum si 'finalul' ei gasiti la

/forum/index.php/topic,6693.0.htm">http://www.volvo-club.ro/forum/index.php/topic,6693.0.htm

Acesta este un topic de inceput, pentru a vedea daca exista cumva mai multi doritori astfel incat sa fiu determinat sa incep dezmembrarea masinii

Nu ma intrebati de componente din interiorul compartimenului motor pentru ca cel mai probabil nu mai sunt bune ... Cand voi face o analiza atenta si clara va voi anunta ce s-a salvat.

Deci, va astept cu eventuale doleante ...

Ca idee, m-as abona la esapament complet. Ce fel este (pe cati mm, e cu catalizator sau fara...)?

dowpipe pe 76 (3") pana in cat sport Magnaflow dupa care se continua pe 63(2.5") cu 2 intermediare Borla + finala, toate straight flow. Avantajul acestui setup cu mai multe rezonatoare high-flow (te uiti prin ele  :D) este ca evacuarea nu face cine stie ce zgomot la ralanti, si nici in mers prea tare cu exceptia momentelor de full-throttle cand e tot ce-ti poti dori ;D si de fapt acolo trebuie sa se si auda. Astfel eviti probleme cu politie, vecini, s.a.m.d . Evacuarea este conceputa de mine personal, iar cat priveste sudurile iti garantez ca n-ai mai vazut asa ceva pe vreo evacuare custom ;).

Fa-mi o oferta (poti folosi PM)!. Niste roti pe 17 nu vrei  :D ? Frane EBC(discuri TurboGroove + placute yellowstuff)? Suspensiile nu cred ca se potrivesc la tine ... dar strut-bar-ul spate da, cel fata este distrus. Daca ti se potrivesc suspensiile, ti le dau si pe ele :):) Mi-ar placea sa ajunga toate pe aceeasi masina, cu atat mai mult la un coforumist.

Roti pe 17 nu ca deja-s la 2 degete de aripi astea pe 16  :D M-ar tenta evacuarea, dar sincer nu stiu cat sa-ti ofer, da-mi tu te rog un pm cu un pret  ;)

da una la fel din anglia nu ar mere?

iei motorul si ce mai ai nevoie

restul le poti vinde

Din pacate nu cred ca ma pot inhama la o astfel de operatiune, feraru. Cu toata parerea de rau, va trebui sa incerc sa reduc pierderile.

Ca si urmare ... astept doritori pentru lista de piese de mai jos (pentru inceput). Cand se vor strange destui, voi incepe si eu demontarea masinii (din pacate nu am un garaj sau altceva unde sa pot sa dezmembrez imediat cum doreste cineva o piesa).In principiu ma puteti intreba de orice piesa, dar fara maruntisuri pana la inceperea operatiunii.

turbina Mitsubishi 14T (daca e ok, inca nu am verificat starea ei)

evacuare turbo-back sport custom

Filtru Aer Sport Green (pt carcasa originala)

suspensii Koni sport (arcuri+amortizoare)

frane sport EBC (discuri/placute)

Unichip

Jante 17" Devino Voracity + anvelope 205/40/17

Jante 15" aliaj stock

suspensii stock (arcuri + amortizoare)

Eleron stock

Eleron Simoni Racing

evacuare stock (toba finala separat, nu mai are suportii de prindere)

ceasuri sport + suport aferent (pres turbo, temp ulei, AFR)

Linie audio: 4 boxe JBL, statie+subwoofer Magnat

RadioCasetofon cu CD HU-605

interior complet plush bej (banchete, scaune+airbag, fete usi)

Bord cu airbag pasager

Ceasuri bord

Bara spate

Strut-bar Spate

Volan sport in piele+Airbag

consola centrala+cotiera

Side lamps (iluminatoare) smoked (nu portocalii)

Proiectoare fata

Bara fata usor crapata in spatele placutei de inmatriculare

Elemente caroserie: tot, mai putin capota motor si aripa stanga fata care e usor indoita, dar se poate face.

"frane sport EBC (discuri/placute)" - merg pe s40 generatia noua, modelul de dupa al tau(2004 - .....)? ^-^

"frane sport EBC (discuri/placute)" - merg pe s40 generatia noua, modelul de dupa al tau(2004 - .....)? ^-^

Am inteles! Multumesc frumos.....

Eleronul Simoni Racing si ceasurile suplimentare Raid HP sunt rezervate 100%. Restul ramane valabil ...

Biri, imi pare rau pentru masinuta ta, bine ca ai scapat intreg.

Jentile de 15" cu cat le dai? Poti pune niste poze cu ele? Ma intereseaza si iluminatoarele laterale si lampile de ceata.

Frane sport EBC discuri+placute cat ar costa Biri?

Furtunele frane de care sunt? si costul?

Ar mai fi maruntisuri, dar astept.

Multumesc

Salut,

Un pret pentru muzica si filtru de aer sport?

Discurile si etrierii se potrivesc la 850?

Haoleu! Se fac rezervari!

Vreu eu eleronul stock. Revin cu restul pe masura ce le rumeg :)

MuadDib, te-am trecut cu eleronul stock. Pretul e vro 9.000 Eur, pt. tine, ca ai zis sa te trec direct  :D:D. Imi scot si eu banii pe masina : ;)

Jantele pe 15" sunt rezervate pentru Tudor75 pana la noi ordine ...

Of,of,of :(:(

Imi pare nespus de rau pt. ce ai patit. :(

Da-mi si mie te rog un pret pt. discuri si placute

Da-mi si mie te rog un pret pt. discuri si placute

Update:

Tinand cont ca pe zi ce trece incep sa imi 'revin' si sa analizez din ce in ce mai mult situatia ... este posibil totusi sa ma apuc eu de refacut masina.

Asta inseamna ca voi continua sa raspund la intrebari de piese/preturi, dar cam 2 saptamani de aici incolo nu voi desface nici un surub de pe masina.

Daca va grabiti cu anumite piese si le gasiti in alta parte, nu vreau sa va incurc pentru ca este posibil sa inchid acest topic in cazul in care ma apuc de reparat.

Imi cer scuze daca am incurcat pe cineva ...

Eleronul stock si jantele pe 15" raman valabile, intrucat nu sunt pe masina.

De asemenea suspensia (arcuri/amortizoare) stock de T4 este valabila, livrabila oricand.

Va multumesc pentru intelegere,

Vlad

In cazul in care te apuci de reparat,Pot sa te ajut daca vrei,cu vopsitul pieselor care se  demonteaza de pe masina,gratis.Adica imi aduci capota,bara,aripi eventual,si ti le fac.Masina din pacate nu am cum.

Iti recomand,sa inlocuiesti ce este ars,nu neaparat cu piese noi,de pe la dezmembrari de undeva.

Cand ai toate piesele , si te apuci de reparat .....io te ajut cu spatiu' si sa iti aduc berea de la rece  ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.