Posted 24 Aug 2007 · Report post Salutare!Am o intrebare: daca imi iau un Volvo V70 din Germania, fabricat in anul 1997 sau 1998, pot sa o inmatriculez in Romania? Sau mai pot circula cu ea in Romania inca doi ani cu numerele de Germania si apoi s-o inmatriculez? (poate se micsoreaza taxa aia nenorocita, sau dispare de tot). Cum este cu lucrurile astea?Merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Aug 2007 · Report post Nu poti merge 2 ani cu numere de Germania... Iti trebuie asigurare acolo, verificari tehnice, procura, nu este inmatriculata pe numele tau, etc. Care nu sunt ieftine. Insa, cel mai important - dupa mine - aspect este unul pe care nu il zice nimeni, si anume calarirea pe care ti-o va face Politia, cand te vor vedea cu numere straine... Am un prieten in situatia asta si il opreste politia de 5-10 pe zi. FARA EXAGERARE. Practic fiecare echipaj care freaca buha il opreste.Singura solutie mai acceptabila - in afara cazului in care nu vrei sa platesti taxa lu' peste - este sa o iei fin Germ. cu numere toll platite pe 2 luni, dupa care faci provizorii de o luna in tara, dupa care o vinzi nepotului si iti mai iei o luna de provizorii, dupa care ti-o vinde inapoi si inca o luna... La vanzarile astea nu ai nevoie de identifcare RAR deci nu sunt bani de dat acolo, nu ai CIV romanesc deci nu se umple aia de proprietari... Sunt vre-o 100 ron si cateva ore pe luna de pierdut. Small price to pay. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Aug 2007 · Report post Buna.....atentie la numere provizorii, de luna trecuta nu se mai poate prelungi numarul dupa o luna numai daca achiti taxa lui peste[ da doamne sa i-l vad in pom....cu citroenul] Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2009 · Report post Hallo! Poti sa iti iei numere zoll pe 3 luni Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2009 · Report post Esti arheolog ? Inrait :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2009 · Report post Esti arheolog ? @Vadim FOARTE TARE REPLICA De mult n-am mai ras cu atata pofta Best,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2009 · Report post ...am ras rau de tot !!.....fara suparare, asta e, nu ai vazut data !! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2009 · Report post Insa, cel mai important - dupa mine - aspect este unul pe care nu il zice nimeni, si anume calarirea pe care ti-o va face Politia, cand te vor vedea cu numere straine... Am un prieten in situatia asta si il opreste politia de 5-10 pe zi. FARA EXAGERARE. Practic fiecare echipaj care freaca buha il opreste.Eh..nu e dracu asa de drac!Eu am de un an masina inscrisa pe bulgaria si nu m-a oprit nimeni niciodata! Share this post Link to post Share on other sites