Posted 9 Mar 2010 · Report post Salut...Astazi m-am confruntat cu o mica problema la s40 II si anume ca nu mai imi merge memoria scaunului de la sofer. Pana acum cateva zile au mers toate cele 3 memorii, din cand in cand mai merge si sor`mea cu masina si avea memoria nr 1, 2iul era gol si 3treiul al meu. Precizez faptul ca butoane de stanga/dreapta-fata/spate-sus/ jos si memoria nr 3 merge., doar ca nu mai merge memoria nr 1 si nr 2. Nu e o problema semnificativa dar ma streseaza. S-a mai intalnit careva cu asa ceva? Care ar putea fi cauza? Multumesc, Adi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2010 · Report post mi s-a intimplat si mie. incarca de citeva ori toate memoriile si-si da drumul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2010 · Report post Cum adica sa incarc memoriile? Sa misc scaunul in 3 pozitii diferite si sa le memorez de fiecare data? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2010 · Report post @iulirxMultumesc omule....merge.Bafta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2010 · Report post Intrebare ca tot e vb dememorii: mi s-a rupt o clema care tinea plasticul cu memoriile lipit de scaun si acum se misca inestetic, ca sa nu zic balangane Se poate face ceva? Share this post Link to post Share on other sites