Posted 16 Mar 2010 · Report post Vand piese din dezmembrare : electromotor, alternator, motor usi, capota faruri, stopuri , etcPersoana de contact, Nr tel. 0726712649 Timisoara Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Mar 2010 · Report post SalCeva poze?Ce culoare e?...caut o capota in culoarea masinii mele.Merci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Mar 2010 · Report post Ai cumva acele protecti de la usa din fata difuzorului mi-ai trebui pe partea stanga una daca o ai sau daca nu dau decat 2 le iau pe amandoua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2010 · Report post mie mi ar trebui protectia de difuzor usa pasager , fa mi o oferta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2010 · Report post cum sant placutele de frana fata mai au " carne" pe ele ? fa si pe astea o oferta si sa vedem... butonul de avarie cu releu cu tot ... astea toate si cum le poti livra in cluj Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2010 · Report post Sunati la nr de tel mentionat si vorbiti cu proprietarul k este a unui prieten.Este de culoare alb, protectii la difuzoare ar trebui sa le aiba, releu de semnalizare si buton sunt si alea...Scuze k am scris 440; este 460 o mica diferenta. Share this post Link to post Share on other sites